Dan Karaty is een echte familieman. Hij is gelukkig getrouwd met Natasha, heeft een dochtertje Quinn (6) en een zoon Daniel (3). 

Met zulke knappe ouders als Dan en Natasha kunnen de kinderen niet anders dan óók knappe koppies hebben natuurlijk. Bewijs:

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

 

A little Halloween warmup yesterday

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

 

A little Halloween warmup yesterday

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

Zoon Daniel bleek vorig jaar een auto-immuunziekte te hebben. Het huwelijk van Dan (39) en zijn vrouw Natasha (35) is door de ziekte van hun zoon Daniel alleen maar sterker geworden.

Lief

In tijdschrift JAN vertelde hij laatst: “Ik heb altijd al naar Tash gekeken en gedacht: wat een ongelooflijke vrouw”, vertelt hij. “Zo mooi, zo krachtig, opgewekt en lief. Maar nu ik heb gezien hoe ze met deze levensbedreigende situatie van Daniel is omgegaan en hoe ze het hoofd koel en recht heeft gehouden, is mijn respect voor haar nog meer gegroeid.”

Natasha deelt zijn mening. “Ik houd alleen nog maar meer van Dan. Omdat je er in dit soort tijden achter komt wat je aan elkaar hebt. Dan is de meest gevoelige en ondersteunende man die er is.”

Bron: Libelle | Beeld: Instagram & Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP