Het Nederlands elftal bereikte onder leiding van Ronald Koeman de finaleronde van de nieuwe Nations League. Gespannen zat de bondscoach met een flesje water aan de zijlijn.

Waar veel mannen op de bank de vraag hadden of Nederland überhaupt de halve finale zou halen, prangde er bij sommige vrouwen waarschijnlijk een heel andere vraag: hoe zouden de kinderen van bondscoach Ronald Koeman er tegenwoordig eigenlijk uitzien? 😉

Article continues after the ad

Drie kinderen

Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina Koeman – wie al meer dan 40 jaar op de tribune zit om Ronald aan te moedigen – hebben samen drie kinderen: dochter Debbie (31) en zonen Tim (28) en Ronald Jr. (23). De oplettende Waar is de Mol?-kijkers zullen zijn oudste zoon Tim laatst al gespot hebben. Twee weken geleden zagen we tijdens de uitzending hoe vader en zoon samen met Johnny de Mol op reis gingen naar Argentinië.

Huwelijk

Maar ook zagen we dochter Debbie laatst voorbij komen in de media: afgelopen zomer trouwde zij namelijk op Mallorca. De familie deelde daar prachtige foto’s van op social media. Daarop zien we een dochter in een prachtige witte jurk en een stralende vader aan haar arm.

Zoon Ronald Koeman Jr. houdt zich momenteel voornamelijk bezig met, juist ja, voetbal. Hij speelt sinds 2015 onder contract bij de Nederlandse club TOP Oss als keeper.

Met zijn drietjes op de foto:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP