Barry Atsma en Noortje Herlaar verwelkomde afgelopen januari hun tweede dochtertje. De acteur heeft een huis vol met meiden, want uit zijn vorige relatie met actrice Izaira Kersten heeft hij ook nog twee tienermeiden. 

Hoewel Barry inmiddels de liefde bij Noortje gevonden heeft, was hij voorheen achttien jaar gelukkig met zijn ex. 

Breuk

De breuk met Izaira, na achttien jaar, had erin gehakt. Vlak voor de opnamen van Knielen op een bed violen had Barry nog aan Story verteld: ‘Het besef dat het niet gelukt is het gezin in stand te houden, zal pijnlijk blijven.’ Maar ook: ‘Ik mis iemand thuis met wie je alle ups and downs kunt delen.’ Niet veel later schoot Cupido raak!

Nieuwe liefde

Barry en Noortje werden eind 2015 verliefd, toen zij elkaar ontmoetten op de filmset van Knielen op een bed violen. Noortje had vlak daarvoor haar verloving verbroken met musical-acteur William Spaaij. Barry was destijds al een paar jaar single. Vrij snel werd Noortje voorgesteld aan Barry’s dochters Zoë en Charley, met wie het meteen klikte.

Article continues after the ad

Gezin

Naast Zoë en Charley, heeft de acteur ook twee dochters met Noortje. In oktober 2018 kregen ze dochter Bobbi en op 25 januari 2022 verwelkomden ze hun dochtertje Sam. 'In de stille uurtjes van de vroege ochtend is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren', schreef Barry destijds bij de post. De tienerdochters werden helemaal bij de komst van hun babyzusje betrokken. ‘Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes', aldus de acteur. 

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.