Voor Art Rooijakkers en zijn Andrea is Tweede Paasdag dubbel feest. Hun tweeling, Puk en Keesje, is vandaag drie jaar geworden.

De RTL-presentator deelt een verjaardagskiekje van zijn jarige meiden. De tweelingzussen zijn verkleed als paashaas en dragen allebei een mandje in de vorm van een kuiken. De sfeer zit er goed in, want de meiden zetten hun grootste glimlach op. 'Dit duo wordt vandaag drie!' laat de trotse vader weten. De presentator zegt dat ze een quarantaineverjaardag zullen vieren.

Article continues after the ad

Opoffering voor zijn dochters

Voor veel tv-presentatoren is het de ultieme droom om een eigen talkshow te krijgen. Art was dan ook als een kind zo blij met Zomer met Art, dat werd geprogrammeerd op het tijdstip van RTL Late Night met Twan Huys – het praatprogramma dat van de buis was gehaald vanwege belabberde kijkcijfers. Maar of het nu door het zwoele weer kwam of niet: de kijkers stemden ook niet massaal af op Art. De presentator laat nu weten geen heil te zien in een tweede seizoen van Zomer met Art. ‘Als het even kan, laat ik het corvee graag aan iemand anders over,’ zegt Art in de ochtendshow van Koen Hansen op radiozender 100% NL. Als reden noemt hij niet de tegenvallende kijkcijfers, maar dochters Puk en Keesje, die Art kreeg met zijn vriendin Andrea. ‘Ik heb deze zomer veel tijd gemist met mijn tweeling. Nu mijn kinderen nog jong zijn, wil ik de zomer lekker met hen doorbrengen,’ aldus Art, die wel op de buis te zien blijft in Praat Nederlands Met Me en Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren, waarin Art afgelopen zomer zélf thuis werd opgezocht.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.