maxime montana meiland vroeger

In 2019 maakten we kennis met de Meilandjes door het programma Chateau Meiland. Daarin werden Martien, Erica en hun dochters Maxime (24) en Montana Meiland (26) gevolgd. De twee zussen zijn inmiddels bekende gezichten en worden in heel Nederland herkend. Maar hoe gingen Maxime en Montana Meiland vroeger eigenlijk door het leven?

Net als voor hun vader Martien was Chateau Meiland niet de eerste keer dat de zussen Maxime en Montana Meiland op de beeldbuis te zien waren. Zo verschenen de dames in 2006 al in het TROS-programma Ik Vertrek. Hoe stonden Maxime en Montana Meiland vroeger voor de camera? Wij hebben de beelden!

Article continues after the ad

Dit waren Maxime en Montana Meiland vroeger

Veertien jaar geleden deed de familie Meiland mee aan het tv-programma Ik Vertrek. Het gezin vertrok toen naar Frankrijk om een kasteel in de buurt van Parijs te verbouwen en daar een bed & breakfast te starten. Maxime en Montana Meiland waren toen nog maar tien en twaalf jaar. Hoewel het programma vooral om Martien en Erica draaide, zagen we de twee meiden geregeld voorbijkomen. Een jaar later waren ze opnieuw te zien in een speciale aflevering van Ik Vertrek waarin werd teruggekeken naar het eerste grote avontuur van de Meilandjes.

Hieronder zie je hoe Maxime en Montana Meiland vroeger op beeld verschenen. Wat een jonge koppies!

Montana (links) en Maxime (rechts) Meiland in Ik Vertrek.

Benieuwd naar de volledige aflevering van Ik Vertrek? Die bekijk je hier.

Chateau Meiland

Nadat het gezin twee jaar in Frankrijk woonde, keerden de Meilandjes terug naar Nederland. In 2018 deed de familie nog een poging om een leven op te bouwen in Frankrijk. Martien Meiland en zijn gezin kwamen toen in contact met Talpa Network, waarna ze op de voet gevolgd werden in de realityserie Chateau Meiland. Inmiddels is het gezin wederom teruggekeerd naar Nederland. 

Nieuw programma

Hoe vergaat het de gezusters Meiland nu? Beide dames zijn nog altijd te zien in Chateau Meiland. Binnenkort gaan we nog meer zien van Maxime en Montana, want de twee krijgen een eigen televisieprogramma op SBS. In het nieuwe programma gaan ze zwangere vrouwen helpen met het inrichten van de babykamer. Wanneer het duo op tv verschijnt met de nieuwe show is nog niet bekend.

Beeld: Peter Smulders, NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.