Oud maar goud. Sommige mensen proberen het te voorkomen, maar uiteindelijk worden we allemaal ouder. Zo ook bekend Nederland. Enkele BN'ers zijn veel veranderd, andere totaal niet. Wat vind jij? Herken je ze nog? 

 

Back in time..... 😂😂

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Gerard Joling en Tatjana Simic zien er lekker jong uit. Maar Martijn Krabbé overtreft dit zeker. Zijn zogeheten 'blodkhead kapsel' is er echt eentje uit de oude doos. 

 

 

Hahaha Ik was zo níet Gangster... TBT TMF 2001!! #broekie #oldskool #echtnietstoer #binkie

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol ✌🏻😎❤🍀 (@johnnydemolofficial) op

Johnny's koppie in zijn TMF-tijd. Deze foto komt alweer uit 2001 en volgens de presentator zelf was hij zó niet gangster. 

 

Je zou Fred van Leer echt niet herkennen, als je de foto voorbij ziet komen zonder zijn naam. Fred vindt het nou ook niet bepaald de mooiste foto. 

 

 

Trekken zus #fotoopruimdag

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard) op

Het duo Carlo en Irene in hun Telekids-periode. Frisse koppies hoor! 

 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Instagram

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders