tygo gernandt vroeger

Tygo Gernandt (46) is momenteel te zien in het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, waar hij tot de drie finalisten behoort. We kennen de Nederlandse acteur natuurlijk al van de tientallen films en series waarin hij gespeeld heeft, maar weet jij nog hoe Tygo Gernandt er vroeger uitzag?

De 46-jarige acteur startte zijn televisiecarrière in de jaren negentig, toen hij te zien was in de TROS-serie Fort Alpha (1996). Naast verschillende rollen in Nederlandse series als Combat (1998) en De Garage (1999), speelde Tygo ook in grote filmproducties, waaronder Van God Los (2003) en Het Schnitzelparadijs (2006).

Dit was Tygo Gernandt vroeger

In de jaren daarna scoorde Gernandt rollen in diverse films en series. Zijn meest recente rol is het personage Tonnie Montijn in de film Baantjer: Het Begin (2019). In de loop der jaren is de acteur vaak van uiterlijk veranderd. Zo heeft Tygo Gernandt vroeger zowel haar tot over zijn schouders als een gemillimeterd kapsel gehad. Ook heeft hij zo'n beetje alle haarkleuren uitgeprobeerd, van heel donker haar tot platinablond. 

Lange lokken

Aan het begin van zijn carrière had Tygo lange krullen tot over zijn schouders. Het bewijs daarvan is onderstaande foto, die genomen is in 1999. Toen was Gernandt net begonnen met de serie De Garage. Zijn kapsel van vroeger lijkt veel op Tygo's huidige haarstijl, alleen zijn de krullen hier nóg langer.

Article continues after the ad

Platinablond

Jaren later, in 2006, onderging Tygo een grote transformatie. Zo had de acteur een tijdje platinablond haar, zoals te zien is op onderstaand kiekje. Ook zei Gernandt vaarwel tegen zijn lange krullen en koos hij voor een kort kapsel met hanenkam.

Tygo Gernandt in Wie is de Mol?

In 2014 deed Gernandt voor het eerst mee aan Wie is de Mol?. Hij moest het spel toen in de negende aflevering verlaten, vlák voor de finale. In het jubileumseizoen van Wie is de Mol? kreeg de acteur een tweede kans, die hij goed benut heeft. Zo staat Gernandt in de finale, samen met medekandidaten Nikkie de Jager en Jeroen Kijk in de Vegte. In het programma werd al onthuld dat Tygo de Mol niet is, maar klopt dat wel? We gaan het zien tijdens de finale van aankomende zaterdag 24 oktober.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.