jeroen kijk in de vegte vroeger

Het is bijna onmogelijk om hem voor te stellen zonder zijn grijze baard (en pet), maar er was toch echt een tijd dat de Jeroen Kijk in de Vegte (46) anders door het leven ging. Benieuwd naar hoe de radio dj en presentator er vroeger uitzag? Wij hebben de beelden.

Hoewel Jeroen Kijk in de Vegte vroeger in meerdere televisieprogramma's te zien was, kennen we de laatste jaren vooral zijn stem. Zo is hij veelal op de radio te horen én als voice-over van RTL Boulevard. Door zijn deelname aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol? staat de radio dj en presentator weer volop in de schijnwerpers.

Dit was Jeroen Kijk in de Vegte vroeger

In Wie is de Mol? zien we Kijk in de Vegte met grijze haren, een volle baard en (vaak) met een petje op. Dat uiterlijk is inmiddels zo kenmerkend voor de 46-jarige mediaman dat het lastig is om te bedenken hoe hij er vroeger uitzag. Begin jaren 2000 werkte Kijk in de Vegte voor 3FM, waar hij samen met Ruud de Wild het radioprogramma ruuddewild.nl maakte. Ook was hij regelmatig op televisie te zien, en was hij te horen als de voice-over van Idols en RTL Boulevard. In de jaren daarna werkte Kijk in de Vegte nog voor talloze radiostations en televisiezenders.

Toen we het archief indoken, kwamen we een leuk kiekje uit de oude doos tegen. Zó zag Jeroen Kijk in de Vegte er vroeger uit, in de zomer van 2004:

Article continues after the ad

Wie is de Mol? 2020

Kijk in de Vegte staat in de finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, samen met medekandidaten Nikkie de Jager en Tygo Gernandt. Zijn eerste deelname aan het programma was in 2017 in Oregon, Verenigde Staten. Toen moest hij het spel na de vijfde aflevering verlaten. In 2020 heeft de radio dj en presentator het dus een stuk verder geschopt. Komt dat doordat hij het spel zo goed speelt of... is Jeroen de Mol? We gaan het zien tijdens de finale van aankomende zaterdag 24 oktober.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.