Nu Rogier Smit zoveel mogelijk aan huis gekluisterd zit met zijn partner Frank Jansen, heeft hij ook tijd om door zijn archief te gaan. De flamboyante designer deelt foto's uit de oude doos. Fans herkennen hem bijna niet terug!

Rogier deelt kiekjes van zichzelf als jonge twintiger. De RTL-ster had toen nog kort haar zonder extensions. Fans zien grote verschillen, maar vinden veelal dat hij er hoe dan ook knap uitziet. 'Je lijkt beetje op George Michael,' complimenteert een fan. 'Filmster van vroeger, daar lijk je op,' constateert een andere fan. 

Barre tijden

Het zijn voor iedereen barre tijden, zo ook voor het flamboyante tv-koppel Frank en Rogier. Frank (74) behoort vanwege zijn leeftijd tot de risicogroep als het gaat om alle ellende rond het coronavirus en zijn veel jongere partner Rogier maakt zich grote zorgen. ‘Er komt even niemand meer in de buurt,’ vertelt hij Story. ‘Frank is natuurlijk wat ouder, maar hij heeft ook al een paar jaar hartklachten. Wij nemen geen enkel risico, ik moet er niet aan denken dat hij ziek wordt.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad