Deze presentator en journalist draait al heel wat jaren mee in de Nederlandse media. Wij hebben in de jaren zien veranderen, maar hoe veel is hij nu eigenlijk veranderd? Wij doken in de archieven. 

Van 1996 tot 2009 presenteerde Philip Freriks het NOS journaal. Van 1990 tot 2016 was hij hét gezicht van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. 

Vroeg in de jaren '90 begon Philip Freriks met presenteren, maar hiervoor was hij als journalist werkzaam voor diverse media. Ook werkte hij jarenlang in Parijs, waar hij ook nog politieke wetenschappen studeerde. 

Dit is hoe hij er vroeger uit zag: 

Zo ziet hij er nu uit: 

Beeld: ANPFoto

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders