Het is inmiddels ruim 19 jaar geleden dat Marco Borsato in het huwelijksbootje stapte met zijn grote liefde Leontine. Ze gaven elkaar in het romantische Venetië het ja-woord. Maar hoe zag het verliefde koppel er destijds uit? Story laat het je zien.

Lees ook: Leontine Borsato wil kinderen niet kwijt

Trouwfoto's

Traditiegetrouw delen Marco en Leontine op 22 mei - hun trouwdag - een foto op social media waarbij ze elkaar nog eens de liefde verklaren. Story kwam de foto's van de hoogblonde Leontine en de dolgelukkige Marco weer tegen. Het is uniek te noemen dat het koppel bijna twee decennia later nog even gelukkig lijkt als voorheen. De kiekjes zijn te leuk om niet te delen!

Bekijk hier de foto's:

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders