Wie had gedacht dat Gerard Joling (60) vroeger geen bink was, heeft het goed mis. De altijd vrolijke zanger deelt een indrukwekkende foto van vroeger op zijn Instagram. Compleet met lange lokken.

Inmiddels hebben vijfduizend mensen de foto van de jongere versie van Joling gezien en geliked.

Article continues after the ad

No more Bolero

‘Wat een kop met haar nog!’, is een van de eerste reacties onder de foto. ‘Was dat uit in de tijd van no more Bolero?’, vraagt iemand. Twee mensen herkennen Gerard Joling uit Schagen. ‘Doet me denken aan een optreden in Igez in Schagen, georganiseerd door Radio Aurora en Radio Titan uit Schagen’ en ‘zo ken ik je nog vanuit de Speelwagen in Schagen.’ 

29 jaar

Hoe oud Joling op de foto is, dat staat er helaas niet bij. Uitgaande van zijn album No More Boleros, dat uitkwam in 1989, zou Joling op de foto rond de 29 jaar oud zijn. No more Bolero was de grootste solohit van de zanger. De hit stond een aantal weken op nummer 1 in Nederland en België.

Piepjonge Joling

Celebrity fotograaf William Rutten deelde vrijdag ook een foto van de piepjonge Joling. ‘Ik kwam deze foto tegen die ik in 1989 schoot, wat een jonge bekkies allemaal! Herkennen jullie iedereen nog? Als je er niet uitkomt, een paar tags staan in de foto!’, schreef hij bij de post.

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.