estavana polman vroeger

Estavana Polman (28) heeft sinds 2016 een relatie met oud-voetballer Rafael van der Vaart (37), maar we kennen de handbalster natuurlijk al jaren uit de sportwereld. Hoe ging Estavana Polman vroeger, toen ze net was begonnen, eigenlijk door het leven? Deze foto uit de oude doos neemt je mee terug in de tijd.

De Arnhemse Estavana Polman speelt nu voor de club Team Esbjerg in de Damehåndboldligaen, de Deense handbalcompetitie. Sinds 2010 maakt ze onderdeel uit van het Nederlands handbalteam. Daarmee speelde ze op vele internationale toernooien en kwam ze in actie tijdens de Olympische Spelen in 2016.

Estavana Polman vroeger

Maar hoe is het allemaal begonnen voor Estavana? Haar handbalcarrière startte bij AAC 1899 in geboorteplaats Arnhem. Ze volgde een handbalopleiding op de HandbalAcademie op Papendal, waarna ze in 2011 met Jong Oranje tweede werd tijdens het Europees Kampioenschap tot 21. Datzelfde jaar verhuisde Estavana naar Denemarken om te handballen in de Deense handbalcompetitie.

Jong koppie

Hoewel Estavana Polman vroeger ook al hoogblond was, ziet de handbalster er beduidend een stuk jonger uit. Geen wonder, want in het begin van haar professionele carrière was ze nog maar 19 jaar oud. Estavana droeg haar lange blonde haren destijds in een zijscheiding; en dat is een heel ander gezicht dan nu! Bekijk hieronder hoe Estavana er in 2011 uitzag, toen haar sportcarrière een vogelvlucht nam. Wát een jong koppie!

Article continues after the ad

De tekst loopt door onder de foto.

Estavana en Rafaël

In 2016 kreeg Estavana een relatie met de Nederlandse oud-voetballer Rafael van der Vaart. In juni 2017 beviel ze van hun eerste kindje, dochter Jesslynn. Daar komt binnenkort misschien een broertje of zusje bij. Zo heeft Estavana eerder laten weten zeker open te staan voor gezinsuitbreiding.

Beeld: Peter Smulders, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.