diederik gommers vroeger

Hij is bevriend met Famke Louise en heeft meer dan 300.000 volgers op Instagram: IC-deskundige Diederik Gommers (56) mag zichzelf inmiddels wel een BN'er noemen. En dat niet alleen, hij is zélfs populair bij jongeren. Maar hoe zag de arts eruit toen hij zelf jong was? 

De aangescherpte coronamaatregelen raken iedereen, maar jongeren misschien nog wel het hardst. Dat realiseert Gommers zich maar al te goed. Met een bericht op zijn Instagram-account spreekt de arts zijn steun uit. Die boodschap gaat gepaard met een kiekje uit de oude doos. Zó zag Diederik Gommers er vroeger uit.

Dit was Diederik Gommers vroeger

'Ik ben ook jong geweest, ik weet hoe mooi het is om dat te vieren. En we vragen nogal wat van de jongeren,' schrijft Gommers bij de foto op Instagram. Daarop zien we de IC-deskundige in zijn jongere jaren, zittend op een boot met een biertje in zijn hand. De foto is vermoedelijk in de jaren tachtig genomen, toen Gommers nog student geneeskunde was. De arts is bijna niet te herkennen, zó anders zag hij er vroeger uit!

Strengere maatregelen

'Toch hoop ik echt dat iedereen zich gaat houden aan de maatregelen,' zegt Gommers over de strengere coronamaatregelen die premier Rutte en Hugo de Jonge op dinsdag 13 oktober afkondigden. 'Ik ben dan ook blij met het voorstel van het kabinet: fanatieker aanpakken zodat we er sneller van af zijn. Afgelopen nacht had ik dienst en zag ik de drukte. Er waren simpelweg niet genoeg bedden in ons ziekenhuis, waardoor mensen moesten overnachten op de Spoed Eisende Hulp. Samen kunnen we dit!'

Article continues after the ad

Bekijk hieronder hoe Diederik Gommers er vroeger uitzag:

Beeld: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.