Daphne Deckers is in ons land vooral bekend om haar carrière in de modellenindustrie en van verschillende presenteerklussen. Toch heeft het voormalig fotomodel nog veel meer op haar toch al indrukwekkende cv staan. De blondine was negentien jaar geleden namelijk te zien in de James Bond-film Tomorrow Never Dies. En daar heeft Daphne maar al te goede herinneringen aan!

Filmset

Op social media deelt de boekenschrijfster dan ook een foto uit de oude doos, waarop ze samen met de inmiddels 70-jarige acteur Jonathan Pryce poseert. 'Op de filmset van de James Bond-film Tomorrow Never Dies met mijn 'baas' Jonathan Pryce, a.k.a. The High Sparrow uit Game of Thrones', schrijft Daphne erbij.

Andere look

De film dateert alweer uit 1997 en de presentatrice was destijds pas net 30 jaar oud. De twee zien er tegenwoordig dan ook allebei net even iets anders uit. Al is er natuurlijk geen twijfel over mogelijk dat Daphne na al die jaren nog steeds een heuse beauty is!

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP