Caroline Tensen is al tientallen jaren een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Inmiddels is ze de glitter en glamour wel gewend, maar ooit was ze een doodnormale tiener uit Haarlem. 

Klassenfoto

De presentatrice groeide op in Haarlem, en ging naar school in Bloemendaal. De klassenfoto, zie hieronder, stamt uit het schooljaar 1974-1975 van Bos en Duin. Als tiener werd duidelijk dat Caroline gemaakt is voor het mediavak. Op de middelbare school verdiende ze een zakcentje bij als lid van het Veronica-promotieteam, en werd al gauw productieassistente bij omroep Veronica. Daar kwam haar talent pas echt aan het licht. Kort daarna verscheen ze voor het eerst op televisie als omroepster. Dat bleek een groot succes en daarna volgden hitprogramma's als Wie is wie, Hitbingo en Liefde op het eerste gezicht. Inmiddels is ze niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie!

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Beeld: Edwin Smulders & Schoolbank.nl

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders