Het duurde even voordat André Hazes (27) het toegaf, maar de kogel is door de kerk: Sarah van Soelen (25) is zijn nieuwe liefde. Hoe de influencer er nu uitziet weten we wel, maar hoe zag ze eruit vòòr de cosmetische ingrepen? Je ziet het hier.

Dat Sarah van Soelen het een en ander aan zichzelf heeft laten sleutelen, moge duidelijk zijn. Volgens NU.nl heeft de influencer twee millimeter fillers in haar jukbeenderen, wat ook te zien zou zijn op een socialmediakanaal van een kliniek. Daarnaast heeft ze in ieder geval ook haar lippen op laten spuiten. Ze zou dit rond haar 22e hebben laten doen. Of en wat er nog meer gedaan is aan het uiterlijk van Sarah, is niet duidelijk.

Article continues after the ad

André is 'gek op dat meisje'

In zijn talkshow kon Beau van Erven Dorens (50) het vorige week dinsdag niet laten om te vragen naar het turbulente liefdesleven van André. Hij begon subtiel met een foto van André en de vader van Sarah. 'Is dit een hele goede vriend, of is dit je nieuwe schoonvader?', vroeg de presentator. André probeerde nog een soort van veilig te antwoorden: 'Dit is zéker een hele goede vriend en… ik kan het ook erg goed vinden met z’n dochter, ja'. Beau pakte meteen door: 'Dus dat is dan de nieuwe liefde?' Dan kan André er haast niet meer onderuit en geeft hij (omdat hij 'geen leugenaar wil zijn') stamelend toe. 'Eh, eh, ja, ja. Nee, ja, ik ben wel echt gek op dat meisje, ja.' Twee dagen daarna leek Sarah hun kersverse relatie te bevestigen met een veelzeggende post op Instagram.

Breuk met Monique

Op 10 maart maakte Story bekend dat André en Monique Westenberg definitief een punt achter hun relatie gezet hadden en dat hun verloving van de baan was. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André’s tweede telefoon ontdekte. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont.

Sarah nu:

Sarah vòòr de ingrepen:

Beeld: Edwin Smulders/Instagram | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.