Roxeanne Hazes wordt de bruid. De zangeres werd twee weken geleden na een relatie van slechts drie maanden ten huwelijk gevraagd door haar vriend Erik Zwennes. De kans is groot dat er voor de bruiloft gezinsuitbreiding komt, vertelt ze aan Story.

Toestemming

Voorafgaand aan zijn romantische knieval ging Erik bij zijn schoonmoeder Rachel Hazes langs om de hand van haar dochter te vragen. Daardoor kwam Eriks ultieme liefdesverklaring niet helemaal onverwacht. "Mijn moeder moest het natuurlijk geheim houden, maar ik merkte al iets aan haar, omdat ze dingen zei als: Papa zou ook heel blij met hem zijn geweest. Dat ik dacht: huh, waarom kom je daar nu mee? Maar het aanzoek zelf was voor mij wel een complete verrassing."

Article continues after the ad

De grote vraag

"Ik had hem net van zijn werk gehaald en hij zei dat hij thuis een leuk cadeautje voor me had. Het was een shirt; op de voorkant stond heel lief: Wil je voor altijd bij me blijven? En op de achterkant: Maar even serieus, wil je met me trouwen? Toen zat hij inmiddels al op één knie met een mooie ring. Ik had gewoon mijn pyjama aan, dus het was heel huiselijk. Ik vind het heel leuk dat hij het zo heeft gedaan, want dat zegt iets over ons."

Bruidsjurk

Volgens topcouturier Paul Schulten zal Roxeanne er op haar grote dag oogverblindend uitzien. "Het wordt een sexy, stoere bruid!" Nieuwsgierig hoe de bruidsjurk van Roxeanne er uit gaat zien? Lees dan de nieuwe Story.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story