André Hazes (26) maakte zaterdag bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique de vraag met een volmondige 'ja' had beantwoord sierde sociale media. Later in de avond deelde Monique het verhaal van hoe ze ten huwelijk werd gevraagd. 

“Ik voelde in iedere cel wat er ging gebeuren”, schrijft ze onder een foto van het stel. In eerste instantie werd ze nietsvermoedend opgehaald door een vriendin om mee te gaan naar een gala voor haar werk. Een goede smoes, want zo zag Monique er helemaal mooi uit voor het huwelijksaanzoek.

Article continues after the ad

Muisstil

Monique arriveerde bij het Wereld Museum in Rotterdam waar het muisstil was. “Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje.”

Op de piano werd 'Time of my Life' gespeeld, een liedje dat sinds Monique klein is al hét trouwliedje voor haar was. "Daar achter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking!” Dat ze nog een stukje naar haar geliefde toe moest wandelen, vond ze ontzettend spannend. “Ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren.”

Riedel tekst

André had ruim van te voren een hele ‘riedel tekst’ ingestudeerd, maar Monique vertelt dat ze dat allemaal weer vergeten is. Tja, zo gaat dat in the heat of the moment. "Nu heerlijk samen nagenieten van dit bijzondere moment", aldus Monique. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram