Het is vandaag dé dag van de liefde: Valentijnsdag. Ook onze BN'ers laten dit speciale moment niet ongemerkt voorbij gaan en delen een ode aan hun grote liefde op Instagram.

Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt een heerlijk zoete foto uit de oude doos van zijn Valentijn. 'Wat een broekies', is te lezen in de reacties.
 

Wendy van Dijk

Valentijnsdag zal dit jaar anders zijn dan normaal voor Wendy van Dijk. Haar huwelijk met Erland Galjaard verkeert namelijk in zwaar weer. Misschien juist daarom roept ze haar volgers op om iets aardigs tegen iemand te zeggen vandaag.

Article continues after the ad

Frans & Mariska Bauer

De Bauers hebben hun liefde voor altijd aan de ketting gelegd. Vrij letterlijk, want er prijkt een slotje met hun naam erop aan een brug in China.

Charly Luske

Charly zet zijn vrouw Tanja Jess vandaag in het zonnetje, met wie hij al bijna 18 jaar samen is. Zoet!

Monique Westenberg

Monique heeft twee grote liefdes, allebei genaamd André. Speciaal voor deze gelegenheid hield ze een fotoshoot met haar kleine mannetje.

Tommie Christiaan

Musicalster Tommie Christiaan deelt een wel heel zwoele foto met zijn vriendin Jamie Dors. Hij leerde haar kennen bij de musical On Your Feet!

Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo is al heel wat jaren Raemon Sluiter. Voor het stel staat dan niet vandaag in het bijzonder in het teken van de liefde, maar is het elke dag Valentijnsdag.

Sylvie Meis

Sylvie Meis zet niet haar nieuwe vlam Bart in het zonnetje, maar poseert voor de gelegenheid in haar lingerie. Het gaat om haar eigen merk 'Sylvie Designs'.

Robert Doornbos

Robert Doornbos en Chantal Bles hebben een hele moeilijke periode achter de rug. Nu het met hun dochtertje Jada de betere kant opgaat, kunnen ze met het hele gezin weer genieten van de liefde.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is vandaag dankbaar voor haar grote liefde Bas van Veggel, met wie ze in 2016 in het huwelijksbootje is gestapt. 

Chantal Janzen

Chantal plaatst een hilarisch kiekje met haar man Marco Geeratz. Of hij daar zelf ook zo blij mee is.. dat is nog maar de vraag.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders