Maandenlang hielden Sylvie Meis en Charbel Aouad hun relatie geheim. Nu wordt de steenrijke zakenman de tweede echtgenoot van Sylvie. Maar hoe begon hun relatie? 

Lees ook: Zóveel kost de verlovingsring van Sylvie Meis

Gemeenschappelijke vrienden

Voor de buitenwereld lijkt de verloving tussen Sylvie en Charbel erg snel te zijn. Maar de tortelduifjes kennen elkaar al een tijd en wisten hun liefdesrelatie uit de media te houden. De twee ontmoetten elkaar in 2014. Ze werden aan elkaar voorgesteld door vrienden. De relatie werd in het najaar van 2015 officieel toen Charbel haar voorstelde aan zijn familie. Pas een jaar later, op 24 oktober, werden de twee voor het eerst knuffelend en zoenend vastgelegd door de Duitse krant Bild. 

Ware romanticus

Sylvie heeft in het verleden relaties gehad met rijke en jongere mannen. Miljonair Charbel past perfect in dit plaatje en is helemaal haar type. Het koppel geniet regelmatig van luxe vakanties op zonnige bestemmingen als Mallorca. De zakenman behandelt de blondine als een prinses en is een ware romanticus. 

Uit de schijnwerpers

De presentatrice en haar verloofde zijn smoorverliefd, maar schreeuwen het niet van de daken. Charbel staat slechts op één foto op Sylvie's Instagram. Ook heeft ze een advocaat in de arm genomen om te voorkomen dat paparazzifoto's van hun romantische vakanties verspreid zouden worden. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD.nl

Een paar weken geleden schreven we over een té leuk nieuw filmproject van Linda de Mol; April, May en June. Linda bedacht niet alleen het verhaal van deze heerlijke nieuwe film van de makers van Gooische Vrouwen, maar speelt zelf ook nog eens een van de hoofdrollen. Vandaag is bekend geworden wie er nog meer opduiken in het veelbelovende bioscoopspektakel.

‘Eind augustus gaan we filmen’

Onder anderen Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) en Elise Schaap (Familie Kruis) zijn gecast voor de film. Zij spelen de zussen van Linda. Ook Mark Rietman (Brasserie Valentijn), Gijs Scholten van Aschat (Als de dijken breken) en Olga Zuiderhoek (De 12 van Oldenheim) hebben een rol te pakken. Dat heeft LINDAnieuws, het online platform van Linda de Mol, vandaag bekendgemaakt. “Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs”, zegt Linda. “Eind augustus gaan we echt filmen.”

Zussen

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is, naar een verhaal dat bedacht is door Linda de Mol. Will Koopman, die ook onder meer de succesvolle series Divorce, Doris (waarvan ook een heerlijke Bridget Jones-ish filmversie onderweg is) en Familie Kruys maakte, tekent voor de regie. Frank Houtappels is bij het project betrokken als scenarioschrijver.

Leuk vooruitzicht

Linda, Will en Frank werkten eerder ook samen voor de twee Gooische Vrouwen-films. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.

Tjitske:

Elise:

 

💛@lovelylane.nl

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Zangeres Anouk heeft ons inmiddels weer koude kikkerlandje verlaten voor een zonnige bestemming. Op Instagram deelt ze een vakantiefoto met haar oudste dochter Phoenix.

Op de foto zit Anouk met haar dochter Phoenix Ray (12) op een bankje terwijl op de achtergrond de zon onder gaat. “Mijn dochter. Mijn liefde”, schrijft ze bij het lieve plaatje. Uit de reacties blijkt niet alleen dat veel mensen Phoenix al zo groot vinden, maar ook dat ze Anouk er zelf goed uit vinden zien. De vakantie doet de zangeres duidelijk goed:

 

Mijn dochter. Mijn liefde❤️ #imyourprotector #phoenixray

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders