Maandenlang hielden Sylvie Meis en Charbel Aouad hun relatie geheim. Nu wordt de steenrijke zakenman de tweede echtgenoot van Sylvie. Maar hoe begon hun relatie? 

Lees ook: Zóveel kost de verlovingsring van Sylvie Meis

Article continues after the ad

Gemeenschappelijke vrienden

Voor de buitenwereld lijkt de verloving tussen Sylvie en Charbel erg snel te zijn. Maar de tortelduifjes kennen elkaar al een tijd en wisten hun liefdesrelatie uit de media te houden. De twee ontmoetten elkaar in 2014. Ze werden aan elkaar voorgesteld door vrienden. De relatie werd in het najaar van 2015 officieel toen Charbel haar voorstelde aan zijn familie. Pas een jaar later, op 24 oktober, werden de twee voor het eerst knuffelend en zoenend vastgelegd door de Duitse krant Bild. 

Ware romanticus

Sylvie heeft in het verleden relaties gehad met rijke en jongere mannen. Miljonair Charbel past perfect in dit plaatje en is helemaal haar type. Het koppel geniet regelmatig van luxe vakanties op zonnige bestemmingen als Mallorca. De zakenman behandelt de blondine als een prinses en is een ware romanticus. 

Uit de schijnwerpers

De presentatrice en haar verloofde zijn smoorverliefd, maar schreeuwen het niet van de daken. Charbel staat slechts op één foto op Sylvie's Instagram. Ook heeft ze een advocaat in de arm genomen om te voorkomen dat paparazzifoto's van hun romantische vakanties verspreid zouden worden. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD.nl