Heel Nederland kijkt mee naar Linda de Mol en haar strijd tegen de kilo's. De derde lijnweek is inmiddels aangebroken. De presentatrice praat je bij hoe dat verloopt. 

Lees ook: Zóveel weegt Linda de Mol na haar tweede lijnweek

Afgebeuld

Vorige week biechtte Linda op dat het sporten niet zo goed ging wegens een ontstoken oog. Die schade heeft ze kunnen inhalen. De blondine is flink afgebeuld door haar trainer Carlos Lens. 

Slechte trek

Op sportgebied zit het dus wel goed, maar de BN'er heeft het op eetgebied moeilijk. Ze heeft vaak trek in slechte dingen zoals gesmolten kaas, maar heeft zich kunnen beheersen. Wel verkijkt ze zich nog weleens op het aantal calorieën. "Ik dacht dat ik goed bezig was met een handje walnoten, maar daar zitten al gauw 300 calorieën in." 

Motivatiebord

Een andere bijkomstigheid van het lijnen is dat Linda waanzinnig veel opgestuurd krijgt. "Ik krijg ook van alles opgestuurd. Pillen, poeders, sportkleding en zelfs een motivatiebord. Maar ik blijf het lekker op mijn eigen manier doen.'

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders