Sinds André Hazes (26) en zijn Monique (42) dit jaar weer bij elkaar zijn gekomen, kan het liefdesgeluk niet op. Het stel is opnieuw als een blok voor elkaar gevallen. Hoe verliefd ze zijn, blijkt uit een intiem vakantiekiekje dat ze delen.

André en Monique genieten van een vakantie in Zürich met hun zoontje André junior en een bevriend gezin. Tijdens een wandeling door de Zwitserse stad werd het verliefde koppel ongemerkt op de gevoelige plaat vastgelegd. Monique steekt een hand in de achterzak van haar geliefde, terwijl de zanger er ontspannen bij loopt. De zanger deelt de intieme foto op Instagram Stories, Monique plaatst 'm op haar feed.  

Echte liefde

De liefde spat ervan af, zien ook fans. 'Jullie zijn het, jullie blijven het,' reageert een volger. 'Liefde is...in zijn kontje knijpen,' merkt een andere fan op. Ook 'echte liefde' en 'de leukste tortelduifjes' komen voorbij.

Gezinsuitbreiding

Het is geen geheim dat André en Monique dolgraag een tweede kindje willen. Monique heeft eicellen ingevroren, omdat ze lastig op de natuurlijke manier in verwachting kan raken. Aan Privé vertelt Hazes: 'Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.' Omdat Westenberg al 42 is, begint volgens André de tijd te dringen. 'Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.' De zanger denkt dan ook zeker dat een tweede kindje hen nog gegund zal zijn. 'Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.'

Article continues after the ad

Wonderkind

'We hebben nu de benodigde rust in ons leven', concludeert André. 'Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.