Sex, sex en nog eens sex in de nieuwste editie van het magazine LINDA. En ja, dus ontkomt Linda de Mol zelf niet eraan om daar ook iets over te zeggen in haar column. Hoe vaak doet zij het nog?

Natuurlijk onthult ze dat niet helemaal. 

Article continues after the ad

Cryptisch

'Ze is heel bang dat wij dat dan weer uit zijn verband gaan trekken – terecht – en dat alle krantenkoppen worden gehaald, dus legt ze nu cryptisch uit aan de hand van een pot knikkers hoe het zit', zegt Luuk in RTL Boulevard.

Wiskundige formule

Linda laat de lezer erover nadenken middels een wiskundige formule. Eentje die presentator Luuk Ikink weet op te lossen. 

'Ze legt uit dat als ze het eerste jaar van hun relatie na elke keer seks een knikker in de pot had gedaan, dat er meer dan 300 knikkers in hadden gezeten, en alle andere jaren dat ze een relatie hebben – nu twaalf jaar – elke keer een knikker eruit hadden gehaald bij seks, dan zou die pot nu leeg zijn, plús nog weer 150 nieuwe knikkers.'

De uitkomst

Tijd voor een rekenmachine. Luuk: 'Wij gingen even een beetje rekenen: 450 knikkers gedeeld door 12 is ongeveer 3 keer per maand sex.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.