Het gaat volgens een zeer bekende showbizzcollega van Marco Borsato niet goed met de zanger. ‘Hij wil nooit meer werken...’

Dat Marco Borsato niet bepaald in een vrolijke periode zit, mag duidelijk zijn. Maar de zanger zou er veel beroerder aan toe zijn dan we tot nu toe te horen kregen.

Article continues after the ad

Depressief

Een zeer bekende showbizzcollega (die dit aan Story wil vertellen op voorwaarde van strikte anonimiteit) van de zanger weet te melden dat het veel slechter gaat met Marco dan de meeste mensen weten. ‘Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen. Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar. En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.’ Wat er exact waar is van de beweringen van deze showbizzcollega blijft speculeren, een feit is dat Marco zich niet als de ideale echtgenoot gedragen heeft, iets dat hem nu lijkt op te breken. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.