Paul de Leeuw heeft ondertussen al talrijke programma's op zijn naam staan. Met zijn eigen shows tot ranking the stars moet Paul hier een aardig zakcentje aan over hebben gehouden. Maar hoe rijk is de presentator nu eigenlijk?

Lees ook: Paul de Leeuw onthult dat hij slapeloze nachten had door zijn programma

In 2012 werd zijn vermogen door Quote nog geschat tussen de 16 en 20 miljoen euro. Inmiddels is de Leeuw iets minder waard, maar is zijn fortuin naar alle waarschijnlijkheid nog zeker 12 miljoen. Niet slecht, zeker als je bedenkt dat Minister Plasterk in 2008 opperde om het salaris van de grootverdieners van de publieke omroep een maximum van 200.000 euro per jaar te maken. 

Vermogen

Zijn moederholding Hempie bv telt een vermogen van 9 miljoen euro in 2014. In deze holding brengt Paul het geld van zijn tv-optredens onder. In zijn andere bv, Stevana Tower, zit nog eens 1.2 miljoen euro aan eigen vermogen. Daarnaast heeft de presentator nog een villa in Blaricum die hij in 2005 kocht voor 1.7 miljoen euro. Ook bezit hij een appartement in Rotterdam dat in 1996 111.000 euro kostte. Niet slecht Paul!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders