Er zijn van die BN’ers waarvan we weten dat ze niet om een cent verlegen zitten. Maar hij rijk ze nu werkelijk zijn, daar komen we vaak niet achter.

Jeroen Pauw bijvoorbeeld. In het programma ‘5 jaar later’ beweerde Jeroen Pauw rond de twee miljoen euro rijk te zijn. Maar volgens Bekendeburen is hij in werkelijkheid veel rijker.

Bezittingen

Zo is Jeroen eigenaar van het bedrijf genaamd ‘Pief Paf Poed Holding B.V.’, gevestigd op zijn adres in Amsterdam. Het eigen vermogen bedraagt eind 2016 z’n 2,9 miljoen euro. Daar komt nog bij dat hij aan liquiditeiten en andere vlottende activa ook nog eens een bedrag van bijna 2.3 miljoen euro op de balans heeft staan. Ook verkocht Jeroen dit jaar zijn huis in Loosdrecht met wel bijna een half miljoen euro winst. Verder bezit hij in Amsterdam nog twee appartementen met een geschatte overwaarde van 1 ton.

Vermogen

Volgens deze berekening wordt zijn totale vermogen op z’n 4,5 miljoen euro geschat. Dan was die 2 miljoen euro die Jeroen Pauw beweerde te hebben toch écht wel een beetje te laag ingeschat.

Bron: Bekendeburen | Beeld: Peter Smulders

 

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.