Humberto Tan moet ondertussen aardig zijn binnengelopen met zijn programma RTL Late Night. Nu lijkt die tijd voorbij te zijn, dus dat zal ook een invloed hebben op zijn vermogen. Maar hoe rijk is de presentator eigenlijk?

Lees ook: Zó rijk is Anouk

Verlies

Humberto bezit samen met zijn vrouw een villa in Amstelveen. Deze kochten zij in 2006 voor 1.260.000 euro. Dat is een aardig prijsje! Maar op de villa rust ook een hypotheek van zo'n 1.750.000 euro volgens bekendeburen, waardoor er op dit moment geen winst uit de woning te halen is. Misschien zelfs wel een klein verlies. 

Vermogen

Heel anders is dit als je gaat kijken naar het vermogen van het bedrijf van Tan. Huta Holding B.V., een grootbedrijf in kleding, telt namelijk een eigen vermogen van 1.1 miljoen euro in 2015. Ook zijn vrouw Ineke heeft een eigen bedrijf, maar daar loopt het vermogen in de negatieve cijfers. Het vermogen is daar -13.776 euro, met 0 euro verder op de bank. Multimiljonair is Humberto niet, maar hij mag zeker niet klagen!


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders