Toen Bridget haar auto een tijdje terug gestolen werd, had ze al snel weer een nieuwe wagen gekocht. Gelukkig was de gestolen Mini Cooper snel weer terecht, maar de presentatrice had dus blijkbaar genoeg geld om vervangend vervoer te kopen. Hoe rijk is Bridget Maasland?

Lees ook: Zo rijk is André van Duin

Eigen vermogen

Bridget heeft zover bekend maar één bedrijf op haar naam staan: Mongoose BV. Het eigen vermogen hiervan bedraagt in 2015 414.000 euro. Dit bedrag is best wel constant en er zijn geen grote verschillen met andere jaren.

Haagse Bluf

Ze verkocht in 2014 haar productiemaatschappij 'Haagse Bluf' aan Endemol. Het verkoopbedrag hiervan is niet bekend. Daarnaast bezit de blondine een huis in Amsterdam. Dit kocht ze voor iets meer dan 8 ton en er rust een hypotheek op van 7,5 ton. Op dit pand rust een overwaarde van een paar ton volgens Bekende Buren.

1,2 miljoen euro

Ook heeft ze nog eens 180.000 euro aan haar ouders geleend voor een hypotheek. Alles bij elkaar opgeteld wordt Bridget haar vermogen geschat op 1,2 miljoen euro. Dat is nogal wat!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Bekende Buren | Beeld: Instagram

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders