Toen Bridget haar auto een tijdje terug gestolen werd, had ze al snel weer een nieuwe wagen gekocht. Gelukkig was de gestolen Mini Cooper snel weer terecht, maar de presentatrice had dus blijkbaar genoeg geld om vervangend vervoer te kopen. Hoe rijk is Bridget Maasland?

Lees ook: Zo rijk is André van Duin

Eigen vermogen

Bridget heeft zover bekend maar één bedrijf op haar naam staan: Mongoose BV. Het eigen vermogen hiervan bedraagt in 2015 414.000 euro. Dit bedrag is best wel constant en er zijn geen grote verschillen met andere jaren.

Haagse Bluf

Ze verkocht in 2014 haar productiemaatschappij 'Haagse Bluf' aan Endemol. Het verkoopbedrag hiervan is niet bekend. Daarnaast bezit de blondine een huis in Amsterdam. Dit kocht ze voor iets meer dan 8 ton en er rust een hypotheek op van 7,5 ton. Op dit pand rust een overwaarde van een paar ton volgens Bekende Buren.

1,2 miljoen euro

Ook heeft ze nog eens 180.000 euro aan haar ouders geleend voor een hypotheek. Alles bij elkaar opgeteld wordt Bridget haar vermogen geschat op 1,2 miljoen euro. Dat is nogal wat!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Bekende Buren | Beeld: Instagram

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders