Dat de Haagse zangeres lekker bezig is op muzikaal vlak was al duidelijk. Maar deze rockchick is ook zeker lekker bezig als het aankomt op geld binnenharken. Haar vermogen wordt namelijk rond de 6 miljoen geschat.

Lees ook: Anouk feliciteert haar jarige vriend met dit sexy kiekje

Kassa

De Haagse heeft dus financieel niks te klagen. Tijdens het tv-programma College Tour gaf de zangeres ook al aan dat ze alleen optreedt als ze geld nodig heeft. Een optreden tijdens Pinkpop leverde haar bijvoorbeeld twee ton op en een uitverkocht concert nog meer. En jurylid zijn bij The Voice? Nog eens een half miljoen euro per jaar.

Article continues after the ad

Vier bedrijven

Maar hoe rijk is Anouk nu eigenlijk echt? Ze is eigenaar van vier bedrijven, die in totaal een aardig bedrag in de kassa brengen. Naast haar vier bedrijven is Anouk ook de trotse eigenaar van een penthouse in Amsterdam. Dit riante stulpje kocht ze in 2014 voor 1.850.000 euro. Mocht ze dit penthouse willen verkopen, dan levert dat haar wel 2,5 miljoen euro op. Goed bekeken dus, want zo maakt ze wel zes ton winst! 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders