André is ondertussen al een echte rot in het vak. Al 53 jaar draait hij mee en nog steeds is hij regelmatig terug te vinden op de televisie. Maar wat hebben al deze jaren hem, naast ervaring, eigenlijk opgeleverd?

Lees ook: Zo rijk is Humberto Tan

Grachtenpand

Van Duin heeft een grachtenpand van 315 vierkante meter aan de Amsterdamse Keizersgracht. Dat betekent ook dat zijn vermogen de afgelopen twee jaar flink is gegroeid. De vraagprijs per vierkante meter is namelijk wel gemiddeld 8000 euro volgens Funda. Dat is niet mis! Bij Quote gaan ze uit van een gemiddelde van 7500 euro per vierkante meter, wat betekent dat dit stulpje wel 2,36 miljoen euro waard is. Ook doet de woning deels dienst als kantoor en bevat het een geluidsstudio. Hierdoor kan André de kosten nog wat drukken, want de huur hiervan bedraagt 60.000 euro per jaar.

13 miljoen

Daarnaast gaat er ook nogal wat geld rond in zijn eigen bedrijf Andre van Duin Produkties BV. Zijn BV is ongeveer 10.8 miljoen waard. Samen met de overwaarde van zijn woning en nog wat andere klussen komt het totale vermogen van André van Duin neer op zo'n 13 miljoen. Dat is een aardig zakcentje!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Quote | Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders