Nadat Nicolette Kluijver en Joost Staudt een aantal pogingen hadden gedaan om een breuk te voorkomen, leek een scheiding onafwendbaar. Maar in plaats van een boedelverdeling te starten is de presentatrice weer teruggekeerd naar de gezinsvilla. En wie de twee dezer dagen samen ziet, kan niet anders dan concluderen dat Nicolette en Joost gelukkiger ogen dan ooit.

Nicolette Kluijver kondigde begin dit jaar haar scheiding van Joost Staudt aan. Een jaar daarvoor waren er al huwelijksproblemen geweest en gingen de twee apart van elkaar wonen in de hoop dat ze er alsnog samen uit zouden komen. ‘Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is hem laten gaan,’ liet Nicolette destijds weten. Het huwelijk leek echter niet meer te redden, al bleven Nicolette en Joost in harmonie met elkaar omgaan. Niet in de laatste plaats voor hun dochter Isabella (8) en de zesjarige tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost. Nicolette betrok een huurwoning in de buurt van de gezinsvilla in Ouderkerk aan de Amstel, en ze gingen afgelopen zomer nog samen met de kinderen op vakantie. 

Article continues after the ad

Onderzoek

Inmiddels is er een hoop veranderd. Nicolette heeft de huurwoning verlaten en is teruggekeerd naar de gezinsvilla in Ouderkerk aan de Amstel, waar ze weer met Joost en de kinderen woont. ‘Ze onderzoeken op dit moment of hun huwelijk alsnog gered kan worden,’ vertelt een bron aan Story. Het stel kan de komende maanden veel tijd met elkaar doorbrengen, zo vertelt plastisch chirurg Joost aan Story: ‘Ik heb een periode vrij genomen en werk de komende maanden niet.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.