André Hazes is vorige week, tegen alle verwachtingen in, tóch met Monique en hun zoontje André naar Parijs afgereisd. Eerder liet de zanger weten dat hij het tripje naar het pretpark had gecanceld vanwege  hun relatieproblemen. Hebben de twee de liefdescrisis achter zich gelaten?

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) zijn vorige week tóch naar Disneyland Parijs afgereisd. Niet alleen met hun zoontje André (3), maar ook in het gezelschap van vrienden. Dat was ook het geval toen ze begin oktober op vakantie gingen naar Bonaire. Volgens scheidingscoach Denise Janmaat kan het twee kanten op als je relatieproblemen hebt en je neemt vrienden mee op vakantie.

Tijd samen

‘Omdat je met vrienden bent, leidt het af van wat er aan de orde zou kunnen komen. Heel vaak kom je dan ook niet toe aan de gesprekken die nodig zijn om als stel verder te komen. Maar het kan ook in je voordeel werken. Door gewoon weer even samen te zijn en te ervaren hoe dat is. Even de druk niet meer te voelen. En juist door met heel goede vrienden samen te zijn, kun je de weg weer naar elkaar terugvinden.’ Voor André en Monique lijkt dit te werken. Ze ogen weer gelukkig en plaatsen als vanouds foto’s op social media van hun gezinsgeluk. De recente vakantie op Bonaire en de verdwenen spanning rondom zijn Ahoy-concerten lijken van de zanger weer een rustige man te hebben gemaakt, die er voor zijn gezin is.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.