Ken je de uitspraak zo moeder, zo dochter? Bij deze kinderen van bekende Nederlanders is dit goed te zien. Wij zetten de vijf leukste op een rij. 

1. Linda de Mol en Noa Vahle

Ze mag dan niet de achternaam 'De Mol' hebben, Noa Vahle (21) begint steeds meer op haar moeder Linda te lijken. Zo presenteerde ze een tijdje terug een radioprogramma op 3FM en is ze sportverslaggever bij Veronica Inside. En dat doet ze met succes, maar hoe kan het ook anders met zo'n bekende familie!

2. Antje Monteiro en Romy

Romy (28) lijkt op het eerste gezicht niet sprekend op moeder Antje, maar als je goed kijkt hebben ze precies dezelfde glimlach en blik. Ook is Romy zelf een zangeres net als haar moeder. 

3. Quinty Trustfull en Moïse 

Moïse Trustfull (26) en haar haar moeder Quinty zijn natuurlijk beeldschoon. Ook qua carrière gaat ze haar moeder achterna. Ze is namelijk bezig met haar eigen tv-carrière. Daarnaast heeft ze een kledingwinkel die ontzettend lekker loopt.

Article continues after the ad

4. Koningin Máxima en prinses Alexia

Deze is natuurlijk niet te missen in dit rijtje. Koningin Máxima zal in Alexia een hoop van zichzelf terugzien. En dan misschien niet alleen qua looks...

5. Patricia Paay en Christina Curry

Christina Curry (30) lijkt qua uiterlijk wel op moeder Patricia Paay, maar qua carrière gaat ze haar eigen weg. Ouder worden hoort er nu eenmaal bij en Paay heeft daarom geen behoefte om haar uiterlijk compleet te veranderen, zo verklaarde ze eerder aan LINDA. Een paar jaar terugdraaien mag, maar verder niet. 'Gelukkig heb ik de Griekse genen en ronde Paaywangetjes van mijn moeder. Die hebben geen fillers nodig.' En dat terwijl dochter Christina juist wél al botox heeft laten zetten 'om het verouderingsproces te vertragen.'

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.