Om bikiniproof aan het strand of zwembad te kunnen verschijnen, worden door veel vrouwen heel wat inspanningen verricht! De sterren kunnen daar over meepraten. Van boksen in de sportschool tot shakes met tarwegras; als ze onder de brandende zon maar kunnen stralen...

Lees ook: Deze sport mag Jesslynn van der Vaart later niet beoefenen 

Meest sexy vrouw

Maar liefst drie keer werd Yolanthe Sneijder-Cabau uitgeroepen tot 'Meest sexy vrouw van Nederland'. Zij is trots op haar rondingen en alhoewel de voetbalvrouw dol is op lekker eten en ze het absoluut geen bezwaar vindt om iets voller te zijn, let Yolanthe er wel op dat ze niet zwaarder wordt.

Personal trainer

Om dat te voorkomen, schakelde ze een personal trainer in, want: 'Het is voor mijn werk belangrijk dat ik lekker in mijn vel zit en strak ben. Ik sta vier of vijf keer per week een half uur op de loopband en doe dan ook een work-out van twintig minuten. Heel gewoon.' Yolanthe laat zich ook door manlief Wesley in de sportschool coachen en de sessies gaan er behoorlijk pittig aan toe. 'Alsof ik doodga!'

Lekker eten

Aan lijnen zegt Yolanthe nooit te doen. 'Ik eet alles. Een dieet is echt niets voor mij, nooit geweest ook. Ik houd zo van lekker eten, en leer er steeds meer over. Hoe ik het op een betere manier kan klaarmaken, maar dat het wel lekker veel en gezond is. Het is belangrijk om naast het trainen goed te eten.' En mocht Yolanthe onverhoopt tóch iets willen afvallen, dan doet zij dat als volgt: 'Komkommer eten en heel veel water drinken. Dan zit je lekker snel vol!'

Lees meer over de bikinigeheimen van de BN'ers in de Zomer Story. Deze speciale editie is nu overal te koop.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders