Linda de Mol is al elf jaar samen met Jeroen van Rietbergen. Ondanks het leeftijdsverschil van bijna zeven jaar, kunnen ze nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen. Daar doet ze dan ook haar best voor.

De presentatrice, die vrijwel nooit iets loslaat over haar privéleven, is behoorlijk openhartig over haar seksleven. In haar nieuwe column voor het blad LINDA. schrijft ze dat ze zich vaak gelukkig prijst met een partner met wie ze al zo lang samen is. 'En die ook nog eens bijna zeven jaar jonger is dan ik.' Toch geeft ze ook toe dat hun seksleven niet meer zo is als elf jaar geleden. 'Toen zat ik ’s nachts om half twee gedoucht en geparfumeerd op hem te wachten met een wijntje, zonder een seconde na te denken over de wekker die zes uur later zou gaan.' Linda kan er ook erg van genieten om 's avonds 'gewoon' lekker tegen elkaar aan te kruipen met een iPad. 

Herniaklachten

Dat haar seksleven iets minder spannend is dan voorheen, maakt haar dus niet zoveel uit. Wel is het jammer dat haar herniaklachten soms roet in het eten gooien. 'Het werkt niet lustbevorderend om allemaal kussens tevoorschijn te moeten toveren.' 

Linda's sekstip

Voor degenen met een ingekakt seksleven heeft de blondine nog wel een tip. 'Ik laat even in het midden of-ie van mij persoonlijk is of van iemand die ik ken,' schrijft ze. 'Maar verras je partner eens met een carte blanche. Je zegt: als je deze kaart op een dag inlevert, doe ik die avond helemaal wat jij wilt.” Dat zorgt er volgens Linda voor dat al die kleine ergernissen als sneeuw voor de zon verdwijnen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders