Veel bekende vrouwen hebben een samengesteld gezin en zijn stiefmoeder voor de kinderen van hun partner. Aan de ontbijttafel zitten met Yolanthe Sneijder-Cabau, je huiswerk laten overhoren door Chantal Janzen of naar school worden gebracht door Gigi Ravelli: deze BN'ers zijn niet bepaald 'boze stiefs' met de spreekwoordelijke wrat op hun neus.

Article continues after the ad

Ontroerende speech
Eén van de stiefmoeders kreeg het zelfs fysiek aan de stok met de moeder van haar stiefszoons. Toen Rossana Kluivert net met Patrick ging en met hem zijn drie zoons Quincy, Justin en Ruben kwam ophalen bij hun moeder Angela, zou het tot een handgemeen gekomen zijn tussen beide vrouwen, waarbij de haren in het rond zouden zijn gevlogen! Nu Rossana, die herstellend is van lymfeklierkanker, moeder is van Patricks zoon Shane - naast haar eigen dochter en zoon uit een eerder huwelijk - zijn de gemoederen allang weer bedaard. 

Ook Wendy van Dijk en haar man én tv-baas Erland Galjaard hebben een stiefgezien. Wendy bracht zoon Sem (van Xander de Buisonjé) in, Erland zijn dochters Charlotte en Elena, en samen kregen ze dochter Lizzy. Tijdens hun huwelijk op Ibiza hielden Erlands dochters een ontroerende speech, speelde Sem piano (met zijn eigen vader Xander) en droeg Lizzy met háár vader een gedichtje voor... 

Het hele verhaal lees je deze week in Story

Beeld: Peter Smulders