RTL Late Night en zijn relatieproblemen met partner Ineke liggen ver achter Humberto Tan. De presentator en zijn gezin hebben de draad opgepakt en zijn gelukkiger dan ooit. Wel geeft Humberto aan heel veel spijt te hebben…

Aan niets is meer te merken dat Humberto en Ineke de afgelopen jaren hard voor hun relatie hebben gestreden; de twee ogen gelukkiger dan ooit en laten dat ook zien.

Sterke vrouw

Eerder vertelde Humberto aan Story: ‘Ze zeggen weleens dat achter een sterke man een nog sterkere vrouw staat en dat klopt. Zij is die hele sterke vrouw. In alle opzichten. Maar ze roept me ook tot de orde. 

Gezin

Humberto gaf toen ook aan het een voordeel te vinden dat hij ’s avonds weer thuis kan zijn, omdat hij RTL Late Night niet meer presenteert. Dat zou ook de reden zijn waarom hij geweigerd heeft de opvolger van DWDD te gaan presenteren. Zo kan hij meer bij zijn gezin zijn.

Article continues after the ad

Spijt

Want Humberto heeft spijt. ‘Van heel veel dingen,’ laat de presentator aan AD weten. ‘Als je mensen pijn doet die je geen pijn wílde doen... Daden hebben consequenties, en dat is niet altijd leuk. Een houten tuinhek kan je altijd weer rechtzetten. Als je er een mes ingooit, zit er wel een blijvend gaatje in. Maar dat kan ook mooi zijn. Daarom houd ik meer van antiek dan van Ikea.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.