Touriya Haoud heeft lymfeklierkanker, maar ondanks alles blijft ze positief. Via haar woordvoerder Mark Teurlings laat de actrice weten hoe het nu met haar gaat. 

Goed nieuws: er zijn geen kwaadaardige cellen gevonden tijdens de scan die Touriya onlangs moest ondergaan.

Article continues after the ad

Taart eten

Ondanks dat krijgt ze voor de zekerheid nog wel vier chemo's de komende tijd. 'Maar het ziet er dus heel erg goed uit. Zij is blij, ik ben blij en zij gaat nu een taartje eten', aldus haar woordvoerder tegen Shownieuws.

Schok

Begin februari vertelde Touriya dat ze, nadat het model zich al langere tijd niet goed voelde, de diagnose lymfeklierkanker heeft gekregen. Iets wat als een schok kwam, omdat ze dacht dat haar klachten (vermoeidheid en stress) te maken hadden met de voogdijzaak waarin ze verwikkeld is met haar ex-man Hollywood-acteur Greg Vaughan.

Behandeling

Op Instagram liet ze aan haar volgers weten hoe de behandeling in het ziekenhuis was. De kuur duurt acht weken. Teurlings zegt dat Haoud ervan uitgaat dat ze er weer volledig bovenop komt. Hij zegt dat ze hoopvol ingesteld is en de komende tijd vooral rust wil om zich te kunnen richten op het herstel. Touriya is blij met alle steun die ze krijgt van iedereen.

Bron: Shownieuws Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.