Janneke en Marnix bleken uiteindelijk toch niet voor elkaar gemaakt te zijn. Hoe erg ze hun best ook deden in Boer zoekt Vrouw, het mocht niet baten.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Article continues after the ad

De vleesboer besloot toch zijn eigen weg te gaan. Miljoenen kijkers zagen zondag dan ook hoe de twee uit elkaar gingen en Marnix een nieuwe liefde vond. Maar hoe is het nu met Janneke?

Droge humor

Voor de 33-jarige Janneke van der Wegen was het zeker niet makkelijk om mee te doen. 'En tóch was het onwijs leuk om te beleven', zegt ze. 'Het was een abrupt einde van onze liefdestrip naar Erfurt. Je hoopt misschien wel tegen beter weten in dat het toch wat wordt. Maar ik bleef wel lachen met Marnix. Ze zitten natuurlijk niet voor niks in dat programma. Die boeren hebben toch moeite om iemand te vinden. Zijn, zachtjes gezegd, soms niet altijd even handig.'

Brutaal apie

Ze legt ook uit waarom ze juist voor Marnix koos. 'Ik heb hier in Steenbergen vaak de vraag gehad wat ik met die Marnix aanmoest. ‘Jeetje, Janneke: wat doe je met die kwast?’ Maar mensen die mij goed kennen, begrijpen waarom ik destijds mijn brief stuurde. Ik viel voor zijn humor, dat droge. Ik zag een brutaal aapie met een glinstering in zijn ogen. Daar viel ik op.' Al met al is ze blij dat ze heeft meegedaan. Ze is een ervaring rijker en wacht nu alsnog met veel smart op een leuke en lieve man.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: KRO NCRV