Raynor Arkenbout vertolkte van 2010 tot 2012 de rol van 'Edwin Bouwhuis' in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij was de grote liefde van Ferry Doedens' personage Lucas Sanders, maar helaas overleed zijn personage in 2012 aan het ebolavirus. Tijd om eens te kijken waar de soap-hunk nu mee bezig is. 

Bij de naam Raynor Arkenbout gaat misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen. Maar deze soapacteur wist acht jaar geleden in Goede Tijden, Slechte Tijden hoge ogen te gooien als de homoseksuele Edwin Bouwhuis. Nadat zijn personage in 2012 de serie uit werd geschreven, speelde de acteur nog in de jeugdserie VRijland,  waagde hij zich aan het spelprogramma Sterren Springen op Zaterdag en was hij in 2015 te zien in de Passion.

Regisseren

Via Instagram komen we er nu achter dat hij het spelen heeft verruild voor het regisseren. Zo komt hij met zijn eigen korte film ‘De Zalm en Jij’ over intimiteit, kwetsbaarheid en een beetje seks. En gaat hij druk aan de slag met het twaalfde seizoen Spangas. Leuk detail: zijn carrière begon ooit bij Spangas. Niet als acteur, maar als belichter.

 

 
 

SpangaS seizoen 12, let's go!

Een bericht gedeeld door Raynor Arkenbout (@raynorarkenbout) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders