Raynor Arkenbout vertolkte van 2010 tot 2012 de rol van 'Edwin Bouwhuis' in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij was de grote liefde van Ferry Doedens' personage Lucas Sanders, maar helaas overleed zijn personage in 2012 aan het ebolavirus. Tijd om eens te kijken waar de soap-hunk nu mee bezig is. 

Bij de naam Raynor Arkenbout gaat misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen. Maar deze soapacteur wist acht jaar geleden in Goede Tijden, Slechte Tijden hoge ogen te gooien als de homoseksuele Edwin Bouwhuis. Nadat zijn personage in 2012 de serie uit werd geschreven, speelde de acteur nog in de jeugdserie VRijland,  waagde hij zich aan het spelprogramma Sterren Springen op Zaterdag en was hij in 2015 te zien in de Passion.

Regisseren

Via Instagram komen we er nu achter dat hij het spelen heeft verruild voor het regisseren. Zo komt hij met zijn eigen korte film ‘De Zalm en Jij’ over intimiteit, kwetsbaarheid en een beetje seks. En gaat hij druk aan de slag met het twaalfde seizoen Spangas. Leuk detail: zijn carrière begon ooit bij Spangas. Niet als acteur, maar als belichter.

 

Article continues after the ad
 
 

SpangaS seizoen 12, let's go!

Een bericht gedeeld door Raynor Arkenbout (@raynorarkenbout) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders