Na het drinken van een 'gezonde' smoothie werd Anouk zo beroerd dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De zangeres geeft een korte update hoe het nu met haar gaat.

Ze is inmiddels weer thuis.

Article continues after the ad

Adrenaline shot

Maar schrikken was het wel, want Anouk bleek allergisch te zijn voor iets wat in haar groene drankje zat. Na een adrenaline shot en medicatie is de zangeres er weer redelijk bovenop. Een uur na haar ziekenhuisopname is ze opgehaald door haar verloofde Dominique Schemmekes.

Pech

Het zit Anouk ook niet mee. Omdat ze behoorlijke astma heeft moest ze vanwege de coronacrisis voor langere tijd in Marokko blijven. Eind april kon ze eindelijk weer naar huis met de eerste repatriëringsvlucht uit Marokko. Het was een verrassing voor haar verloofde, zo zagen we in een video op Instagram. 

Muziek

Nu Anouk veel thuis zit vanwege de crisis, neemt ze veel covers die ze vervolgens deelt op Instagram. Stuk voor stuk zijn haar volgers onder de indruk. Ook de laatste, die opgenomen naar haar ziekenhuisopname, kan rekenen op veel positieve reacties.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ geniet van je dag.

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.