Hoewel de meeste BN'ers gezond eten, kunnen de sterren ook enorm genieten van een vette hap. Hoe de sterren van ons kikkerlandje hun friet het liefst eten? Dat vertellen ze je zelf.

Winston Gerschtanowitz: "Met de hand gesneden en in schoon vet gebakken."

Paul de Leeuw: "Het liefst zelfgemaakt, van een mooie kruimige aardappel. Zelfgemaakte mayonaise erbij is het lekkerst."

Karin Bloemen: "Thuis kunnen we er ook wat van. Altijd gebakken in zonnebloemolie en met spinazie en appelmoes"

Jan des Bouvrie: "Frietjes eet ik wanneer ze er toevallig zijn. Het liefst aan het eind van een feestje; dat je de tuin inloopt en er staat een frietkraam. Onverwachte friet is het lekkerst."

Patty Brard: "Liefst met mayo, pindasaus en een fijngehakt uitje. Thuis doe ik het anders. Eerst gaat er olijfolie in de pan, dan twee hele bollen licht gekneusde knoflook en dan de frieten. Twee keer bakken, zeezout en cayennepeper erover en klaar is Kees. Ik noem het een Ibiza-frietje. Wasabimayonaise of mosterdmayo erbij en mijn geluk is compleet.’’

Gezond genieten? 

Bereid je frietjes in een airfryer. Doordat je niet in olie bakt maar met lucht ben je niet alleen veel gezonder bezig, maar ook nog eens goedkoper uit. En je hebt geen frituurlucht in huis! De airfryer is heel makkelijk in gebruik. Terwijl jij de salade klaarmaakt, hoef je niet meer op je pannen te letten. Je nieuwe beste vriend neemt dit namelijk moeiteloos van je over; je hoeft er totaal niet meer naar om te kijken. Wanneer je kostje in de airfryer eenmaal klaar is, heb jij ondertussen de tafel gedekt, de fles wijn ontkurkt en je gezin aan tafel gekregen. Makkelijker dan dit wordt het niet.


Beeld: Edwin Smulders | Bron: Het Grote Frietboek

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders