Meghan Markle: we kunnen geen genoeg krijgen van het (bijna) nieuwe lid van het Engelse koningshuis. Ze is niet alleen charmant, maar nog prachtig om te zien ook. 

Laten we eerlijk zijn: Meghan heeft niet alleen een knap gezicht, maar ook een lijf om door een ringetje te halen. Hoe blijft de actrice en bruid-in-spé zo mooi in shape?

Pizza en wijn

Meghan is een vrouw naar ons hart, want ze zegt in ieder geval geen nee tegen af en toe een pizza en een glas wijn. Rest de vraag: wat is dan haar geheim?

Juiste balans

In diverse interviews vertelt Meghan uitgebreid over haar voedingspatroon en balans tussen werk, privé en sport. Daaruit blijkt dat de toekomstige hertogin ook maar gewoon een mens is. Ze houdt er geen gekke eetpatronen en bizarre sportroutines op na.

Meghan noemt zichzelf wel een ‘foodie’ en heeft zeker tips om op gewicht te blijven. Volgens Meghan draait het allemaal om de juiste balans. Een glas wijn of pizza kan best, maar niet elke dag.

Glutenvrij, koffie en groene sapjes

Als Meghan tóch een paar kilo kwijt wil schrapt ze gluten, probeert ze zoveel mogelijk veganistisch te eten en drinkt ze minder wijn, vertelt ze aan Daily Express. Staat er voor de volgende dag een fotoshoot op de planning? Dan staat er geen enorm bord pasta op ’t koninklijke menu de avond ervoor. “Maar over het algemeen denk ik dat alles oké is om te eten zolang je er niet te veel van eet”.

Theeleuten

Meghan is geen koffieliefhebber, maar is daarentegen dol op thee. “Ik zoek liever naar een natuurlijk bron van energie, zoals groene sapjes”, vertelt ze aan Shape.com. Koffie richt volgens Meghan alleen maar schade aan.

Regelmatig sporten

Gezond eten is niet voldoende voor een slank lichaam en om op gewicht te blijven sport Meghan regelmatig. Onderdeel van haar routine: pilates en hot yoga. Niet zo gek: ze is de dochter van een yoga-instructrice. Ook loopt ze regelmatig een rondje hard.

Beautytips

Dé tip voor een mooie huid volgens Meghan? Smeren met kokosolie (wat ze trouwens ook gebruikt om haar haar zo mooi te laten glanzen). Haar belangrijkste tip is echter: “Lach, iedereen ziet er mooier uit met een glimlach”.


Beeld: ANP | Bron: Libelle

Ze overwon haar depressie, verzoende zich met zoon André en werd onlangs voor de tweede keer oma – het gaat een stuk beter met Rachel Hazes (48). De weduwe van onze populairste volkszanger ooit besloot die positieve wending in haar leven voort te zetten in een nieuw huis: een prachtige gezinsvilla in Almere, waar ze niet alléén zal gaan wonen.   

Rachel Hazes (48) heeft een zware tijd achter de rug, waarin het haar allemaal te veel werd. Haar turbulente huwelijk met volks-zanger André Hazes, de breuk met haar vader Jan, het overlijden van haar moeder Friedel, haar mislukte pogingen om na de dood van André weer gelukkig te worden én de ruzie met haar zoon André sloopten Rachel geestelijk. Iets meer dan een jaar geleden meldde ze zich 
na spoedoverleg met artsen en familie bij de psychiatrische afdeling van het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum. ‘Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen. Het leek haar daarom beter om hier met hulp van buitenaf aan te werken,’ zo luidde de verklaring.

Herstel

Roxeanne stak Rachel liefdevolle een hart onder de riem: ’Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft.’ Een maand na haar opname mocht Rachel thuis verder aan haar herstel werken. Ze hervond langzaamaan haar oude levenslust, en al snel nam haar leven een positieve wending. Eind vorig jaar zocht Monique Westenberg, de vriendin van zoon André, contact met Rachel. Ze wilde André en zijn moeder weer nader tot elkaar brengen. Rachel stemde in met een ontmoeting. Al snel vielen moeder en zoon elkaar in de armen. In zijn reallifesoap Ik haal alles uit het leven ging André in op de hereniging. ‘Ik denk dat wij in de periode waarin we geen contact met elkaar hebben gehad, altijd behoefte hebben gehad aan elkaar. Dat is ook logisch, je hebt één moeder. En dat is heilig. En ik denk dat jij dat ook zo voelde,’ zei André, terwijl hij zijn arm om Rachels schouder legde. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Vier jaar nadat Ruud de Wild een relatie kreeg met Ilse Knijn, is de NPO Radio 2-discjockey weer vrijgezel. Na een paar weken bij vrienden te hebben gelogeerd, betrok hij vorige week in zijn eentje een appartement in Amsterdam. Voor de derde keer zag Ruud zijn relatie mislukken…

Ruud de Wild (49) en zijn twee jaar jongere vriendin Ilse Knijn zijn uit elkaar. Na een relatie van vier jaar pakte de NPO Radio 2-dj zijn spullen en vertrok hij uit Ilse’s woning in Muiderberg. In zijn eentje bewoont hij nu een appartement in Amsterdam-Oost. Op Instagram maakte de radio-dj melding van zijn verhuizing en een ‘new beginning’, maar hij haalde dit bericht snel weg. Ook zijn er nog maar weinig foto’s van hem met Ilse op Instagram te vinden en volgt 
Ilse hem niet meer op social media.

Ruud, die na het verbreken van zijn vorige relaties in zijn radioprogramma de luisteraars deelgenoot maakte van zijn liefdesverdriet, zwijgt nu in alle talen. Eerder vond hij dat zijn open-hartigheid hem dichterbij de luisteraar bracht. Maar in mei van dit jaar vertelde Ruud in Nieuwe Revu: ‘Ik heb dingen op de radio gedeeld waarvan ik later 
heb ingezien dat het niet heel handig was. Sommige dingen, zoals een scheiding, gaan niemand een donder aan. Die moet je gewoon voor jezelf houden.’ 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP