Meghan Markle: we kunnen geen genoeg krijgen van het (bijna) nieuwe lid van het Engelse koningshuis. Ze is niet alleen charmant, maar nog prachtig om te zien ook. 

Laten we eerlijk zijn: Meghan heeft niet alleen een knap gezicht, maar ook een lijf om door een ringetje te halen. Hoe blijft de actrice en bruid-in-spé zo mooi in shape?

Pizza en wijn

Meghan is een vrouw naar ons hart, want ze zegt in ieder geval geen nee tegen af en toe een pizza en een glas wijn. Rest de vraag: wat is dan haar geheim?

Juiste balans

In diverse interviews vertelt Meghan uitgebreid over haar voedingspatroon en balans tussen werk, privé en sport. Daaruit blijkt dat de toekomstige hertogin ook maar gewoon een mens is. Ze houdt er geen gekke eetpatronen en bizarre sportroutines op na.

Meghan noemt zichzelf wel een ‘foodie’ en heeft zeker tips om op gewicht te blijven. Volgens Meghan draait het allemaal om de juiste balans. Een glas wijn of pizza kan best, maar niet elke dag.

Glutenvrij, koffie en groene sapjes

Als Meghan tóch een paar kilo kwijt wil schrapt ze gluten, probeert ze zoveel mogelijk veganistisch te eten en drinkt ze minder wijn, vertelt ze aan Daily Express. Staat er voor de volgende dag een fotoshoot op de planning? Dan staat er geen enorm bord pasta op ’t koninklijke menu de avond ervoor. “Maar over het algemeen denk ik dat alles oké is om te eten zolang je er niet te veel van eet”.

Theeleuten

Meghan is geen koffieliefhebber, maar is daarentegen dol op thee. “Ik zoek liever naar een natuurlijk bron van energie, zoals groene sapjes”, vertelt ze aan Shape.com. Koffie richt volgens Meghan alleen maar schade aan.

Regelmatig sporten

Gezond eten is niet voldoende voor een slank lichaam en om op gewicht te blijven sport Meghan regelmatig. Onderdeel van haar routine: pilates en hot yoga. Niet zo gek: ze is de dochter van een yoga-instructrice. Ook loopt ze regelmatig een rondje hard.

Beautytips

Dé tip voor een mooie huid volgens Meghan? Smeren met kokosolie (wat ze trouwens ook gebruikt om haar haar zo mooi te laten glanzen). Haar belangrijkste tip is echter: “Lach, iedereen ziet er mooier uit met een glimlach”.


Beeld: ANP | Bron: Libelle

Roxeanne Hazes weet nu al dat 2019 een mooi jaar gaat worden. In maart staat ze in de Ziggo Dome met Holland zingt Hazes. Daar zal haar zoontje Fender zijn neefje André jr. waarschijnlijk éíndelijk ontmoeten. Als klap op de vuurpijl hoopt Roxeanne daarna in Las Vegas te trouwen met haar grote liefde Erik.

De vier avonden in de Ziggo Dome is niet het enige evenement waar de jonge zangeres naar uitkijkt. Samen met haar vriend Erik heeft ze grootse plannen om in het huwelijk te treden. Niet in Nederland, maar in Las Vegas. ‘Ik weet dat ik altijd gezegd heb ervan te dromen om hier in Nederland als een prinses te trouwen. Een bruiloft met alles erop en eraan. Groot, grootser, grootst! Met een daverend feest als afsluiting. Maar dat wil ik niet meer. De afgelopen tijd zijn Erik en ik best veel vrienden kwijtgeraakt. Niet door ruzie of zo, maar omdat onze levens anders zijn geworden. Erik en ik duiken niet meer de kroeg in om dronken te worden, of gaan elders tot diep in de nacht feesten. Sinds Fender in ons leven is, leiden we een huisje-boompje-beestjebestaan en dan vallen er dus mensen af. Ik heb daar geen verdriet om. Het is zoals het is. Maar dan ga je je wel afvragen voor wie ik dat grote bruiloftsfeest wil geven. Voor al die zogenaamde vrienden of is die dag voor onszelf?

Klein houden

Erik en ik hebben besloten om die dag dus klein te houden. Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren. Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.’ Maar Roxeanne wil niet zonder haar moeder trouwen. ‘Vlak nadat Erik mij ten huwelijk heeft gevraagd, heb ik mijn moeder gevraagd of ze mijn getuige wil zijn. Mijn moeder gaat dus sowieso mee, want ik wil dat ze bij alle hoogtepunten in mijn leven aanwezig is. Ze was bij de geboorte van Fender en dus straks ook bij mijn huwelijk in Las Vegas. En ook Eriks familie willen we er natuurlijk graag bij hebben. We zijn beiden familiemensen, dus zij mogen op zo’n belangrijk moment niet ontbreken.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De moeder van Bridget Maasland was vorige week jarig en om dat te vieren deelde de presentatrice een kiekje van haar moeder. Schoonheid zit duidelijk in de familie. 

'Happy b-day lieve mama', schrijft Bridget Maasland bij het kiekje van haar moeder op Instagram.

Visagiste

El Maasland-Kleijwegt was visagiste, waardoor Bridget als klein kind al veel mee heeft gekregen van de hele televisiewereld. En dat leventje trok haar blijkbaar wel.

Twee druppels water

Haar moeder is, net als Bridget, ook een prachtige vrouw, dus haar schoonheid heeft ze niet van een vreemde. Bovendien lijken ze als twee druppels water op elkaar met het golvende blonde haar en hun big smile, toch?


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Peter Smulders