Meghan Markle: we kunnen geen genoeg krijgen van het (bijna) nieuwe lid van het Engelse koningshuis. Ze is niet alleen charmant, maar nog prachtig om te zien ook. 

Laten we eerlijk zijn: Meghan heeft niet alleen een knap gezicht, maar ook een lijf om door een ringetje te halen. Hoe blijft de actrice en bruid-in-spé zo mooi in shape?

Pizza en wijn

Meghan is een vrouw naar ons hart, want ze zegt in ieder geval geen nee tegen af en toe een pizza en een glas wijn. Rest de vraag: wat is dan haar geheim?

Juiste balans

In diverse interviews vertelt Meghan uitgebreid over haar voedingspatroon en balans tussen werk, privé en sport. Daaruit blijkt dat de toekomstige hertogin ook maar gewoon een mens is. Ze houdt er geen gekke eetpatronen en bizarre sportroutines op na.

Article continues after the ad

Meghan noemt zichzelf wel een ‘foodie’ en heeft zeker tips om op gewicht te blijven. Volgens Meghan draait het allemaal om de juiste balans. Een glas wijn of pizza kan best, maar niet elke dag.

Glutenvrij, koffie en groene sapjes

Als Meghan tóch een paar kilo kwijt wil schrapt ze gluten, probeert ze zoveel mogelijk veganistisch te eten en drinkt ze minder wijn, vertelt ze aan Daily Express. Staat er voor de volgende dag een fotoshoot op de planning? Dan staat er geen enorm bord pasta op ’t koninklijke menu de avond ervoor. “Maar over het algemeen denk ik dat alles oké is om te eten zolang je er niet te veel van eet”.

Theeleuten

Meghan is geen koffieliefhebber, maar is daarentegen dol op thee. “Ik zoek liever naar een natuurlijk bron van energie, zoals groene sapjes”, vertelt ze aan Shape.com. Koffie richt volgens Meghan alleen maar schade aan.

Regelmatig sporten

Gezond eten is niet voldoende voor een slank lichaam en om op gewicht te blijven sport Meghan regelmatig. Onderdeel van haar routine: pilates en hot yoga. Niet zo gek: ze is de dochter van een yoga-instructrice. Ook loopt ze regelmatig een rondje hard.

Beautytips

Dé tip voor een mooie huid volgens Meghan? Smeren met kokosolie (wat ze trouwens ook gebruikt om haar haar zo mooi te laten glanzen). Haar belangrijkste tip is echter: “Lach, iedereen ziet er mooier uit met een glimlach”.

Beeld: ANP | Bron: Libelle