Voormalig Golden Girls-actrice Betty White is inmiddels een ‘Golden Grandma’, maar dat weerhoudt haar er niet van om álles uit het leven te halen. Ondanks alle verdriet en teleurstellingen die zij een plaats heeft moeten geven...

Het is nauwelijks voor te stellen dat Betty White op 17 januari de respectabele leeftijd van 96 jaar heeft bereikt. De actrice, die in 1945 haar acteerdebuut maakte in Hollywood en daarvóór werkte als glamourmodel, zegt niets bijzonders te doen om er zo goed uit te blijven zien. Ze kan in elk geval niet worden betrapt op een gezond eetpatroon. ‘Ik zou betere eetregels moeten hanteren, maar hotdogs, dropveters, chips en Franse frietjes zijn mijn favoriete eten.’ Fruit- en groentesappen zijn niet aan Betty besteed. Liever drinkt ze dagelijks wodka, want: ‘Je moet van het leven genieten.’ Betty is er ook van overtuigd dat een positieve levensinstelling helpt om mooi oud te worden. Klagen is uit den boze. ‘Zónde van je tijd! Leg de nadruk op het positieve en niet op het negatieve. Dat klinkt afgezaagd, maar veel mensen kiezen er sneller voor om over iets te zeuren dan dat ze zeggen: Hé, dat was geweldig! Als je om je heen kijkt, is er altijd wel iets om blij van te worden.’ Betty wordt dat bijvoorbeeld van acteren. ‘Ik houd van werken en stop er pas mee als ze me niet meer vragen.’

Lees het hele artikel over Betty White in Story 3. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Het deelnemersveld van De Slechtste Chauffeur Van Nederland is bekend. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die achter het stuur kruipen op het circuit.

Henk Westbroek in De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: zijn rijbewijs gekregen. Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft haar vader opgegeven en is zijn bijrijder.

Michella Kox

Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Haar bijrijder is goede vriendin Leslie Keijzer, bekend van Gooische Meisjes.

Andere deelnemers

Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Concentrate-host Bobbie Bodt doet mee met JayJay Boske als bijrijder. Temptation Island-ster Shady is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian. Voormalig Dolly Dots-zangeressen Anita Heilker en Esther Oosterbeek maken het deelnemersveld compleet.

De vip-editie van De Slechtste Chauffeur van Nederland begint komende dinsdag op RTL 5, met John Williams als presentator en rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel als juryleden.

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Voor Marc de Hond en zijn partner Remona is 2018 nu al een bijzonder jaar. Ze verwachten hun tweede kindje en Marc heeft nu bekend gemaakt of ze een zoon of dochter krijgen.

De blauwe muisjes kunnen in ieder geval alvast in huis gehaald worden. Via een Facebook filmpje laat Marc namelijk weten dat hij samen met Remona een jongen verwacht. In de video zie je hoe hun 1-jarige dochter Livia naar een blauwe ballon kruipt. Marc: 'De voorspellingen kloppen. Eind juli verwachten wij een zoon!'

Beeld: Peter Smulders