De kandidaten van Boer zoekt Vrouw hielden tijdens hun avontuur een dagboek bij. Deze keer mogen we een kijkje nemen in het dagboek van Mara, de vriendin van boer David uit Roemenië.

Lees ook: Zoveel kinderen willen boer David en zijn Mara

Logeerdag 4

Vandaag een rustige, maar leuke dag gehad. Boodschappen gedaan met David en een fijn gesprek met hem gehad. Dit voelde goed. ’s Avonds romantisch gedineerd aan een meer. De sfeer was wel gespannen aangezien het keuzemoment morgen is. Ook ik voel me gespannen.

Wat ook heel leuk was; Susan en ik hebben een Roemeense party gecrashed en hebben samen met de Roemenen gedanst!

Logeerdag 5

Goed geslapen, maar word met een nerveus gevoel wakker omdat het keuzemoment vandaag plaatsvindt. Super spannend, want ik zou zo graag bij David willen blijven omdat ik hem echt leuk vind en gevoelens voor hem krijg. Afwachten maar..

Citytrip

Jaaa, we zijn in Brasov! Hele mooie stad en super fijn om hier met David te zijn. Ik voel me zo op m’n gemak bij hem en hij stelt me gerust. Ik voel me goed bij hem.
Nu weer verder de stad verkennen. Morgen gaan we naar het kasteel van Dracula.

Lees hier het hele dagboek van Mara.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO-NCRV

In zijn woonplaats Breda is acteur John Lanting overleden. Dat heeft zijn zoon laten weten aan het ANP. Lanting was 88 jaar en al enige tijd ziek. Hij was oprichter van het Theater van de Lach, een gezelschap dat tussen 1970 en 1996 veel kluchtige stukken speelde.

Het waren vaak vertalingen van Engelse komedies, met titels als Nee schat, nu niet, In de kast op de kast, Een scheve schaats en Een trouwring mag niet knellen. Hij haalde er miljoenen mensen mee naar de schouwburg.

Internationaal succes

John Lanting trok na zijn HBS-opleiding enkele jaren door Europa. Pas op zijn 23e ging hij naar de Amsterdamse Toneelschool. In 1956 debuteerde hij bij het Rotterdams Toneel, waar hij tot 1964 bleef. In het daarop volgende seizoen speelde hij de solo De aap, een verslag voor een academie van Frans Kafka. Hij oogstte er enkele jaren internationaal veel succes mee. In die periode was Lanting ook nog een seizoen verbonden aan het maatschappijkritische Lurelei Cabaret. Daarnaast toerde hij met een solocabaret onder meer door het Caribische gebied.

Lach

Begin jaren zeventig stichtte hij zijn eigen gezelschap, dat de lach van het publiek als specialiteit had. Lanting onderscheidde veel soorten: de gniffellach, de harde lach, de achter-de-hand lach, de besmuikte lach en windkracht acht, als de hele zaal niet meer bijkwam. Ogenschijnlijk speelden Lanting en de zijnen uit de losse pols. Maar niets was minder waar: alles was tot in het kleinste detail uitgewerkt en gerepeteerd. Tijdens tournees bleef hij voortdurend schaven aan het stuk dat hij speelde. 'Je moet een klucht net zo behandelen als een drama. Ik doe niet gek op het toneel, ik speel een karakter', zei hij eens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron & Beeld: ANP

Zo moeder, zo dochter zeggen ze weleens. Maar volgens de reacties zou de kleine meid van Erland Galjaard en Wendy van Dijk wel héél veel op haar mama lijken. Zeker nu ze zo in de make-up heeft gezeten. 

Erland deelt het schattige filmpje op zijn Instagram, waarbij Lizzy omgetoverd wordt tot Ariane Grande. Vooral van de zijkant is de gelijkenis met Wendy niet te missen. 'Jeetje wat lijkt ze op haar moeder van de zijkant.. 😍', schrijft iemand.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 


Beeld: Peter Smulders