De kandidaten van Boer zoekt Vrouw hielden tijdens hun avontuur een dagboek bij. Deze keer mogen we een kijkje nemen in het dagboek van Mara, de vriendin van boer David uit Roemenië.

Lees ook: Zoveel kinderen willen boer David en zijn Mara

Logeerdag 4

Vandaag een rustige, maar leuke dag gehad. Boodschappen gedaan met David en een fijn gesprek met hem gehad. Dit voelde goed. ’s Avonds romantisch gedineerd aan een meer. De sfeer was wel gespannen aangezien het keuzemoment morgen is. Ook ik voel me gespannen.

Wat ook heel leuk was; Susan en ik hebben een Roemeense party gecrashed en hebben samen met de Roemenen gedanst!

Logeerdag 5

Goed geslapen, maar word met een nerveus gevoel wakker omdat het keuzemoment vandaag plaatsvindt. Super spannend, want ik zou zo graag bij David willen blijven omdat ik hem echt leuk vind en gevoelens voor hem krijg. Afwachten maar..

Citytrip

Jaaa, we zijn in Brasov! Hele mooie stad en super fijn om hier met David te zijn. Ik voel me zo op m’n gemak bij hem en hij stelt me gerust. Ik voel me goed bij hem.
Nu weer verder de stad verkennen. Morgen gaan we naar het kasteel van Dracula.

Lees hier het hele dagboek van Mara.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO-NCRV

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders