Dat Quinty Trustfull dit jaar 46 jaar wordt is niet aan haar figuur te zien. De presentatrice is nog altijd in shape en op Instagram deelt ze hoe ze dat voor elkaar krijgt.

 

Lees ook: Quinty Trustfull is helemaal niet zo ijdel als mensen denken

 

Niet ijdel, wel in shape

Quinty biechtte onlangs al op dat ze eigenlijk helemaal niet zo ijdel is, maar dat ze in shape wil blijven is wel duidelijk. Op Instagram deelt ze steeds vaker foto's en video's van haar work-out en hard work pays off: want ze ziet er nog altijd fantastisch uit.

 

Kickboksen

Eén van de work-outs waar Quinty haar bed voor uitkomt is kickboksen. Eén keer per week stapt ze de ring in om haar uppercut en high kicks te verbeteren (en om nog strakker in haar vel te zitten).

 

 

Yoga

Yoga staat bijna iedere dag op Quinty's planning en dat is, naar eigen zeggen, de beste start van haar dag en een goede energiebron. 

 

Wintersport

Maar zelfs op vakantie wordt gesport! Het liefst zet Quinty dan een paar ski's onder haar voeten om de Italiaanse berg af te skiën.

 

Beeld: Peter Smulders

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl