Dat Quinty Trustfull dit jaar 46 jaar wordt is niet aan haar figuur te zien. De presentatrice is nog altijd in shape en op Instagram deelt ze hoe ze dat voor elkaar krijgt.

 

Lees ook: Quinty Trustfull is helemaal niet zo ijdel als mensen denken

 

Niet ijdel, wel in shape

Quinty biechtte onlangs al op dat ze eigenlijk helemaal niet zo ijdel is, maar dat ze in shape wil blijven is wel duidelijk. Op Instagram deelt ze steeds vaker foto's en video's van haar work-out en hard work pays off: want ze ziet er nog altijd fantastisch uit.

 

Kickboksen

Eén van de work-outs waar Quinty haar bed voor uitkomt is kickboksen. Eén keer per week stapt ze de ring in om haar uppercut en high kicks te verbeteren (en om nog strakker in haar vel te zitten).

 

 

Yoga

Yoga staat bijna iedere dag op Quinty's planning en dat is, naar eigen zeggen, de beste start van haar dag en een goede energiebron. 

 

Wintersport

Maar zelfs op vakantie wordt gesport! Het liefst zet Quinty dan een paar ski's onder haar voeten om de Italiaanse berg af te skiën.

 

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP