Voor Beau van Erven Dorens blijft het schipperen tussen zijn passie voor gevaarlijke tv-avonturen en de verantwoordelijkheid voor zijn gezin. Dat levert lastige dilemma’s op, maar: ‘Ik luister wel naar mijn vrouw.’ Als eerbetoon aan Selly zint hij op een tweede huwelijksfeest om hun liefde te vieren.   

Romantisch aangelegd

Om hun grote gezinsgeluk te vieren, zint Beau op een bijzonder feest voor zijn Selly. ‘Ik ben best romantisch aangelegd, dus ik zou het mooi vinden om echt iets goeds te verzinnen. Opnieuw tróúwen hoeft voor mij niet, maar een liefdesfeest met al onze vrienden lijkt me geweldig.’ Beau heeft het zijn vrouw en kinderen niet altijd even makkelijk gemaakt met zijn bravoure en zucht naar avontuur. Voor zijn avonturenprogramma Beaufort kroop hij herhaaldelijk door het oog van de naald. Zo probeerde hij als onervaren zeiler in zijn eentje de Noordzee over te steken. Na veertig uur dobberen, moest hij uiteindelijk worden gered door de Engelse kustwacht. ‘Die zeiltocht was hels. Daar is Selly ook onwijs boos over geworden. Gelukkig kunnen we dat weer uitpraten. Ik mocht van haar ook niet de Mount Everest beklimmen. Nou, toen heb ik gekozen voor de Aconcagua in Argentinië. Dat was uiteindelijk ook eng, daar niet van, maar ik luister wel naar mijn vrouw. Ik begrijp haar heel goed. Aan de andere kant: ik ben mijn eigen mens, mijn eigen individu. Ik mag zelf bepalen wat ik doe. Natuurlijk moet ik ook rekening houden met Selly en de kinderen, maar soms loop ik daar een beetje aan voorbij in mijn enthousiasme van: Leuk, dát ga ik doen! Maar Selly zegt dan terecht: Ho ho, wacht eens even.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders