Flinke pech voor Connie Witteman. De zangeres was in juli 2018 slachtoffer van een inbraak in haar appartement. Dinsdag stelde het hof het hoger beroep van de drie mannen die daarbij betrokken waren voor onbepaalde tijd uit, schrijft Shownieuws.

Eigenlijk zou de beroepszaak dinsdag inhoudelijk behandeld worden, maar aan het begin van de zitting bleken hoofdverdachte Illias L. en zijn advocaat niet aanwezig te zijn. Daarom werd de zaak tot nader order uitgesteld.

Article continues after the ad

Juwelenroof

De drie verdachten werden in februari 2019 veroordeeld voor de juwelenroof. Illias L. kreeg een celstraf van 24 maanden, Tarik A. 12 maanden en Yassin A. 6 maanden. De verdachten gingen in hoger beroep, omdat zij het niet eens waren met hun straf. Connie zelf was dinsdag niet aanwezig bij de zaak, haar advocaat wel.

Sieraden

Bij de inbraak in het appartement van Connie werden sieraden, horloges, contant geld en andere spullen meegenomen. De waarde hiervan was bij elkaar zo'n 2,8 miljoen euro. Sommige van die spullen waren van haar overleden ex-man Hans Breukhoven. Een deel van de spullen werd vorig jaar teruggevonden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.