Bestel nu de beste tickets voor ‘Disney’s The Lion King’en kom eerst eten in Brasserie Le Cirque. Een topplek voor de voorstelling heb je al vanaf € 53, een superburger met koffie of thee toe kost je nu maar € 16,50. Scheveningen, here you come!

Sit back and enjoy

Sprookjes bestaan. Kijk maar naar ‘Disney’s The Lion King’ in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne voor dit verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Het theaterspektakel met muziek van Elton John en Tim Rice trok wereldwijd al meer dan 85 miljoen bezoekers en haalde zeventig internationale prijzen binnen. Voor € 53 zit je eerste of tweede rang (afhankelijk van de dag van de week). Je kunt nu kaarten scoren voor voorstellingen tot en met augustus.

Dont hurry, eat happy

Met dit diner-arrangement kun je ontspannen genieten bij Brasserie Le Cirque in het AFAS Circustheater en ben je zonder haast op tijd voor de voorstelling. Je kunt kiezen uit drie topburgers: een beefburger met Zuid-Afrikaanse barbecuesaus, ui, augurk en spek op een harde witte bol, een zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige friseesla, ui en tomaat op een brioche bol en een kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla op een donkere bol. Daarna koffie of thee. En dat voor maar € 16,50.

Bestel jouw The Lion King-tickets hier

Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen dag. Kijk voor de uitgebreide actievoorwaarden op theaterclub.nl/lionking

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders