Bestel nu de beste tickets voor ‘Disney’s The Lion King’en kom eerst eten in Brasserie Le Cirque. Een topplek voor de voorstelling heb je al vanaf € 53, een superburger met koffie of thee toe kost je nu maar € 16,50. Scheveningen, here you come!

Sit back and enjoy

Sprookjes bestaan. Kijk maar naar ‘Disney’s The Lion King’ in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne voor dit verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Het theaterspektakel met muziek van Elton John en Tim Rice trok wereldwijd al meer dan 85 miljoen bezoekers en haalde zeventig internationale prijzen binnen. Voor € 53 zit je eerste of tweede rang (afhankelijk van de dag van de week). Je kunt nu kaarten scoren voor voorstellingen tot en met augustus.

Dont hurry, eat happy

Met dit diner-arrangement kun je ontspannen genieten bij Brasserie Le Cirque in het AFAS Circustheater en ben je zonder haast op tijd voor de voorstelling. Je kunt kiezen uit drie topburgers: een beefburger met Zuid-Afrikaanse barbecuesaus, ui, augurk en spek op een harde witte bol, een zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige friseesla, ui en tomaat op een brioche bol en een kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla op een donkere bol. Daarna koffie of thee. En dat voor maar € 16,50.

Bestel jouw The Lion King-tickets hier

Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen dag. Kijk voor de uitgebreide actievoorwaarden op theaterclub.nl/lionking

Als je ruimte tekort komt, kun je twee dingen doen: verhuizen of... het huis van de buren erbij kopen, zoals modekoningin Nikkie Plessen heeft gedaan! 

‘Nikkie en Ruben hebben het huis naast hen gekocht,’ aldus onze bron. ‘Het is de bedoeling dat ze dat pand gaan verbouwen, waarna ze hun huidige woning uiteindelijk waarschijnlijk zullen verkopen.’ Het is voor Nikkie belangrijk om in haar geliefde buurtje in Amsterdam-Zuid te blijven wonen – het Vondelpark, waar haar kinderen Jolie (8) en Alain (3) heerlijk kunnen ravotten, zit om de hoek en datzelfde geldt voor haar eigen kledingzaak. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tien jaar geleden kwam er abrupt een einde aan de tv-carrière van Christine van der Horst. Op een comeback hoeven fans van haar talkshow Nachtsuite echt niet te rekenen. De voormalig presentatrice mijdt de schijnwerpers en dat heeft een droevige reden.

Fans vragen zich af waar ze is gebleven. Christine staat bekend als een vrouw van de wereld. In het verleden woonde ze onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Er werd gedacht dat ze een nieuw bestaan had opgebouwd in het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. De gewezen belspeldiva woont nog altijd in haar geboorteplaats Zaandam, ontdekte Story. Daar verblijft ze in de woning die ze in 1999 kocht voor € 186.050. Tegenover Story verklaart Christine waarom we haar nooit meer zien: ‘Ik doe niets meer in tv-land. Het was een heel fijne periode in mijn leven, maar die ligt achter mij.’ De reden voor haar teruggetrokken bestaan is een verdrietige. ‘Nog niet zo lang geleden is mijn moeder overleden. Ik wil graag de privacy hebben om dat een plek te geven.’ Het moet een klap zijn voor Christine, die een bijzondere band had met haar moeder. Zo bijzonder dat zij vrijwel altijd samenwoonden. ‘Het was niet zozeer een bewuste keuze om mijn moeder in huis te nemen. Ze is gewoon nooit weggegaan.’ Uiteindelijk verliet de moeder van Christine toch het huis van haar dochter. ‘Mijn moeder is de enige vrouw die pas op haar 81e op zichzelf is gaan wonen,’ vertelde Christine daarover in het programma MAX & Martine.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Marcel Hemelrijk (ANP)